Account Manager

Account Manager

Malte Månson Verkstäder AB söker nu nästa lysande stjärna! Du kommer att vara en viktig kugge i vår expansion, vill Du vara med på den resan?

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Vi söker Dig; Driftig, serviceinriktad, full av energi, med ett naturligt och brinnande intresse för försäljning, nöjda kunder och fordon. Du förstår värdet av att skapa unika lösningar till våra kunder och din initiativförmåga, driv och engagemang bidrar till att uppnå våra gemensamma mål. Vi ska tillsammans utveckla vår affär, växa och göra Malte Månson till den ledande verkstadskedjan för transportbilar och tunga fordon.

Exempel på kommande arbetsuppgifter:
  • Aktivt bearbeta blivande och befintliga kunder, via telefon och fysiska besök
  • Skapa goda och långsiktiga relationer
  • Kombinera sälj och marknadsbearbetning med teknisk förståelse
Din profil
Vi söker dig som har erfarenhet av liknande uppgifter, och det är viktigt för oss att du känner dig intresserad och inspirerad av utmaningen. Du är en lösningsfokuserad person, som inser vikten av att arbeta proaktivt.

Krav/meriterande är
  • Kunskap/erfarenhet av försäljning och kundbearbetning
  • Erfarenhet från fordonsbranschen eller närliggande servicebranscher
  • Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift
  • Relationsskapare, som kombinerar kunskap, trygghet och affärsmässighet till våra viktiga kunder
  • God datavana och kunskaper inom Excel
  • Körkort B
Villkor
Vi kan erbjuda ett spännande och omväxlande arbete i ett positivt och expansivt företag. Våra ledord i verksamheten är kvalitet och tillgänglighet. Vi arbetar i en platt organisation med korta beslutsvägar, vilket innebär att du har stora möjligheter att påverka både din egen, och företagets fortsatta utveckling.

Din placering är i Mälardalen där många av våra kunder finns, men stora delar av Sverige är ditt arbetsfält. Du kommer att rapportera till Chefen för Marknad- och Affärsutveckling. Resor är en del av din vardag, och du bör vara bekväm med att övernattningar kan förekomma. Vi erbjuder lön, bonusavtal, tjänstebil och i övrigt attraktiva villkor. För rätt person finns stora möjligheter till utveckling inom en växande koncern.

Malte Månson Verkstäder AB har valt att samarbeta med Synq Consulting AB och hänvisar därför direkt till ansvarig rekryterare Anna Brorson 070-601 22 46, anna.brorson@synq.se

Sista ansökningsdag är 2020-11-01, men vi ser gärna att vi får dina handlingar tidigare, då intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.synq.se
Sista ansökningsdag 1 nov 2020 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Malte Månson Verkstäder är en märkesoberoende verkstadskedja för tunga fordon där kvalitet och nöjda kunder är ett självklart fokus. Våra anläggningar finns i mellersta och södra Sverige, från Gävle i norr till Malmö i söder, på 13 orter med 14 anläggningar. Under våren 2019 lanserade Malte Månson-koncernen ett kompletterande verkstadskoncept i Uppsala – Malte City – med inriktning på transportbilar upp till 3,5 ton. Vi är idag cirka 130 medarbetare och årsomsättningen var 261 mkr 2019.