Kreativ verkstadstekniker – med erfarenhet och intresse av att bygga egna utrustningar

Kreativ verkstadstekniker – med erfarenhet och intresse av att bygga egna utrustningar

Om arbetet
Som en av medarbetarna i vår verkstadshall kommer du att bli en viktig kugge i vårt team och arbeta självständigt med olika typer av arbete som stöd till forskningsorganisationen.

Verkstadsvana, CNC-erfarenhet med ställning och riggning samt svetsning är meriterande. Exempel på arbetsuppgifter: tillverkning av provstavar och andra komponenter, värmebehandling av metalliska material, gnistbearbetning samt bygga delar till specialutrustningar.

Vem är du?
Vi söker dig som har minst 3–5 års erfarenhet från relevanta arbetsuppgifter. Du är verkstadsmekaniker eller motsvarande. Kunskaper och erfarenhet av CAD/CAM-program är meriterande.
Tjänsten förutsätter att du är utåtriktad, social och har känsla för service. Du har lätt för att samarbeta, ta egna initiativ samt är nyfiken och har lätt för att lära. Du gillar omväxling och ser en utmaning i att lösa problem på ett strukturerat sätt. Vidare är du en person som är noggrann, ordningsam och kvalitetsmedveten.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Stockholm.

Inom affärsområdet Pilot och Demo arbetar 35 medarbetare i både Luleå och Stockholm. Vi som arbetar inom affärsområdet är främst tekniker, industrielektriker, instrumentingenjörer och projektingenjörer/forskare.

Kontaktpersoner
Henrik Östling, gruppchef, 070-436 68 92, henrik.ostling@swerim.se
Anna Söderbäck, HR, 073-537 03 51, anna.soderback@swerim.se
Fredrik Lindberg, Sveriges Ingenjörer, 076-169 78 15, fredrik.lindberg@swerim.se
Christer Eggertson, Unionen, 073-525 89 95, christer.eggertson@swerim.se

Ansökan

Klicka på ansök knappen i annonsen och fyll i din e-postadress för att gå vidare med din ansökan.

Sista ansökningsdag 17 november

Välkommen!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.swerim.se
Sista ansökningsdag 17 nov 2019 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vill bli fler! Metallforskningsinstitutet Swerim bedriver industrinära forskning och utveckling kring metaller och deras väg från råmaterial till färdig produkt. Vi är 200 medarbetare på två orter i Sverige – Luleå och Stockholm. Vår vision är en fossilfri och cirkulär industri.