Löneadministratör till Sweco

Löneadministratör till Sweco

Vi söker nu en Löneadministratör till vår kund Sweco. Detta är ett konsultuppdrag via Wise Professonals på heltid med start omgående och löper fram till sista juni 2020. Du kommer utgå från Swecos kontor på Kungsholmen.

Ditt uppdrag
Sweco är ett internationellt teknikkonsultföretag som har sitt kontor på Kungsholmen i Stockholm. I koncernen arbetar cirka 14 500 medarbetare varav 6 000 i Sverige. Du kommer att tillhöra ett löneteamet om 7 lönespecialister, 2 systemförvaltare och en lönechef. Teamet stöttar tillsammans alla 16 bolag inom koncernen i Sverige och tillsammans hanterar de 6000 svenska lönerna.

I rollen som Löneadministratör kommer du att arbeta stöttande till lönespecialisterna och hjälpa till där det behövs. Du kommer i din roll ansvara för att skriva intyg och hantera förmånsbilar samt hantera pensionsrapportering. Exempel på dina arbetsuppgifter:
  • Skriva arbetsgivarintyg, inkomstintyg och övriga intyg.
  • Beräkna föräldralöner
  • Inrapportering till statistiska centralbyrån och Försäkringskassan
  • Ärendehantering i Swecos ärendehanteringssystem.
Din bakgrund
Det här är rollen till dig som har en utbildning inom lön och tidigare erfarenhet från administrativt arbete. Eller till dig som har jobbat några år med löneadministration. Som person är du noggrann och prestigelös. Då du kommer att arbeta med service mot löneteamet och mot organisationen i frågor kopplade till lön ser vi att du trivs bra i service rollen och att du har en ambition att alltid ge service i världsklass! Du har en god kommunikativ förmåga, är bra på att samarbeta med andra och en vilja att lära.

När du blir en av oss
Tiden på Wise Professionals ska vara den roligaste i din karriär, ambitiöst va? Det gäller även för dig som konsult såklart och vi är måna om att du känner dig som en del av gänget. Vi har därför konsultevents och en nära dialog med dig under hela ditt uppdrag. Vill du läsa mer om hur det är att jobba som konsult via oss, läs mer här. Hur roligt vore det inte att gigga på ditt drömföretag? Exempel på organisationer vi samarbetar med hittar du här. Vill du få ännu mer feeling, spana in vårt Instagramkonto @wiseprofessionals.

Nyfiken på att veta mer?
Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är Talent Acquisition Specialist, Malin Andersson, (malin.andersson@wise.se, 073- 674 62 26) och Parastoo Afsharian (parastoo.afsharian@wise.se, 070- 713 00 48) och konsultchef Åsa Wallergård Fröblom (asa.wallergard.froblom@wise.se).

Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering som metod. Det gör vi i vår strävan efter en mer potentialbaserad kompetensförsörjning. Vi ser därför gärna sökanden med olika bakgrunder och erfarenheter, eftersom vi vet att en bredare mångfald i bakgrund, erfarenhet och synsätt berikar var och en av oss och gör oss bättre och smartare som organisation med ledstjärnorna nyfiken - modig - proffsig.

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Rollen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal, Löner & Förmåner
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Wise Professionals AB
Sista ansökningsdag 26 jan 2020 (8 dagar kvar)