Marknadsassistent till KLP

SW · Marknadsföring · 17 dec

Om jobbet

KLP är en av Norges största fastighetsägare och vi söker nu en Marknadsassistent med intresse för kvalité och IT. Tjänsten är ett konsultuppdrag för ett föräldravikariat på minst 12 månader. Uppdraget startar i början av december 2017.

Har du en eftergymnasial utbildning inom ekonomi och gärna med inriktning mot marknadsföring? Vi söker nu en mångsidig marknadsassistent som har ett tekniskt intresse. I denna roll kommer du att vara spindeln i nätet för marknad, kvalitet och IT. KLPs kontor är beläget i ljusa och fräscha lokaler på Birger Jarlsgatan centralt i Stockholm. För närvarande arbetar ca 10 resurser på KLP.

Dina arbetsuppgifter
Som Marknadsassistent blir din huvuduppgift att hantera företagets marknad, kvalitetsarbete och IT. Inom området marknadsföring kommer du bland annat arbeta med hemsidan, med kundmätningar, sälja in projekt, skriva nyhetsbrev och annan kommunikation samt planera och genomföra kundarrangemang liksom att utveckla användande av sociala medier. I rollen krävs att du har ett allmänt tekniskt kunnande och intresse. Rollen är bred och utmanande och du kommer i viss mån att samarbeta med Norge-koncernen. Vi söker dig som trivs med att jobba brett- samt kan vara prestigelös och flexibel i en varierande tillvaro. Det här är tjänsten för dig som vill visa vad du går för i en administrativ funktion där du dessutom får möjligheten att utvecklas i rollen som såväl marknad/kontorsassistent/IT-assistent.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en passion för marknadsföring, teknik och gärna också fastigheter. Du har lätt för att hitta kreativa lösningar och har en ansvarstagande och professionell inställning. Som person är du engagerad, självgående och med en vilja att ständigt lära mer och utvecklas. Du har också egenskaper som strukturerad, kvalitetsmedveten, lagspelare samt social och kommunikativ. Vi söker dig som har några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom marknad och IT. Du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi och gärna med inriktning mot marknadsföring. Du har ett intresse för sociala medier och hemsidor och trivs med att skriva och kommunicera.

Störst vikt lägger vi dock vid dina personliga egenskaper. Din smittande energi gör att trivselfaktorn blir hög och alla trivs i ditt sällskap. Du är serviceinriktad, noggrann och proaktiv samt har skinn på näsan och driver igenom det du påbörjar. Vidare är du positiv och har lätt för att lära dig nya saker och bemöta nya människor. Du har en förmåga att se vad som behöver prioriteras och drivs av att få utlopp av dina kreativa sidor.

Övrig information
Ovanstående är ett konsultuppdrag med start i december, med anställning hos SW och sträcker sig minst ett år framåt. Anmäl ditt intresse för tjänsten snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Cassandra Klang, 076-647 16 43.

KLP Fastigheter AB är ett helägt dotterbolag till norska KLP Eiendom AS, en av nordens största fastighetsägare med ett sammanlagt fastighetsvärde om ca 61 miljarder kronor. KLP Eiendom AS ägs i sin tur av KLP som är Norges största pensionsbolag med ett förvaltningskapital på 620 miljarder kronor. Med långsiktigt ägande förvaltar och utvecklar vi centralt belägna kontors, butiks - och hotellfastigheter med personal anställd av KLP. I fastighetskoncernen arbetar sammanlagt ca 150 anställda med fastigheter i Oslo, Trondheim, Stavanger, Bergen, Stockholm, Köpenhamn och London. Vår vision är att bidra till en levande stadsmiljö och skapa moderna lokaler där människor trivs och verksamheter växer.

Konsult hos SW
Som konsult hos SW är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. SW är kollektivavtalsanslutna och erbjuder förmåner som exempelvis friskvårdsbidrag och rabatt på gymkort. Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Våra konsultchefer arbetar i nära samarbete med dig och coachar dig i din fortsatta karriär.

SW är ett nischat bolag, specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet inom tjänstemannasektorn. Vårt engagemang definieras av kreativitet, nyfikenhet och ett mänskligt fokus. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi/finans, kundservice, kontor/administration, HR, försäljning/marknad, IT och teknik.

Läs mer på www.sw.se och gilla oss på Facebook!
Jobbfakta
Publicerad

31 dagar sedan

Sista ansökningsdag

17 dec

Om företaget

SW är specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet för tjänstemän. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi, försäkring, bank & finans, administration, försäljning, kundservice och IT, med placering i Stockholm, Göteborg och Malmö. Vår affärsidé är att tillgodose företagens behov av flexibel arbetskraft och samtidigt vara en naturlig partner vid rekryteringar.


Hitta hit

Stockholms stad Visa på karta

Visa var