SVT söker Backendutvecklare i Stockholm!

SVT söker Backendutvecklare i Stockholm!

Var delaktig i att göra hela Sverige delaktiga! Ta denna unika möjlighet att bli Backendutvecklare för Duo-appen!

Vad vore På spåret, Antikrundan och Musikhjälpen utan en app där hela Sveriges befolkning får vara med? Nu finns möjligheten att kunna bidra till just denna interaktiva del av SVT - genom att utveckla Duo-appen! Här får du chansen att vidareutvecklas i rollen som backendutvecklare samtidigt som du tillsammans med ditt närmsta team för tittarna från soffan in i TV-studion!

Ditt anställningserbjudande

Välkommen till oss på SVT! Här får du möjlighet att arbeta hypotes- och datadrivet samtidigt som du arbetar med ett av Sveriges mest kända varumärken. Då ingen dag är den andra lik får du både en varierande och händelserik vardag, samtidigt som du jobbar med flera av våra stora publika TV-produktioner. Utöver det får du även:
  • Bli del av ett autonomt team med startupkänsla - tillsammans formar vi vår egen väg framåt och ser till att ha roligt på vägen
  • Testa ny teknik och nya lösningar på våra regelbundna återkommande hackfredagar och hacksprintar!
  • Arbeta hos en trygg och unik arbetsgivare med ett meningsfullt Public Service-uppdrag
Dina arbetsuppgifter

I rollen som backend-utvecklare blir du medlem i det team som tillsammans ansvarar för Duo-appen. Teamet består idag av blandad kompetens, alltifrån andra backend-utvecklare till Android- och iOS-utvecklare samt en produktägare. Vår miljö består av mikrotjänster som ligger i AWS och applikationen byggs med TypeScript. Här kommer du bland annat:
  • Arbeta med både ny- och vidareutveckling
  • Experimentera olika arbetssätt
  • Tillsammans med teamet ansvara för hela flödet, inklusive arkitektur och DevOps
Värt att veta

I rollen blir du en del av Duoteamet. Inom teamet är det viktigt att alla får komma till tals och vi försöker alltid förbättra vårt arbetssätt och jobba lösningsorienterat. För oss är det viktigt med ett nära samarbete och vi jobbar tätt ihop med varandra trots att vi har olika kompetenser och fokusområden. Tillsammans så bestämmer vi hur och var vi arbetar. I dagsläget arbetar vi delvis på distans och när vi väl arbetar från kontoret sitter vi i SVT-huset på Gärdet.

Våra förväntningar

Erfarenhetsmässigt söker vi dig som jobbat med backendutveckling, gärna med en bred teknikstack. Eftersom vi idag huvudsakligen arbetar med TypeScript är det ett plus om du har det i bagaget. På samma sätt ser vi att du har erfarenhet av att arbeta med molnbaserade tjänster, meriterande är erfarenhet av AWS som är vår primära hostinglösning. Därtill ser vi gärna att du arbetat med tjänster som är uppdelade i mikrotjänster. I din yrkesroll är det även viktigt att du själv kan se de åtgärder som behövs för att lyckas och anpassa ditt arbetssätt för att så effektivt som möjligt komma framåt. Det är även av betydelse att du trivs med att samarbeta med andra och förstår vad som behövs för att nå gemensamma mål.

Intresserad?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!
Mer info
Kontaktperson Emil Lindberg
Telefon 0737450436
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare, IT-Arkitektur
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Ada Digital
Sista ansökningsdag 31 aug 2022 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SVT är ett public service-företag vars uppdrag vilar på en demokratisk idé. Vårt mål är att erbjuda ett utbud som engagerar, underhåller och berikar - för alla åldrar och intressen. Under vårt tak finns över 120 olika yrkesroller och vi har hela kedjan från idé till produktion och distribution. Vår verksamhet bedrivs självständigt och oberoende i förhållande till politiska, kommersiella och andra intressen i samhället. Vi finansieras genom en public service-avgift som samlas in via skattsedeln. Det är alltså du och alla andra som är de verkliga ägarna. Vi vill bidra till ett Sverige där alla är mer nyfikna och insatta. Det kräver att vi ger medarbetarna rätt förutsättningar att kunna lyckas. SVT ska vara en arbetsplats där var och en får chansen att utvecklas, hitta gemenskap och trivas. Vi är övertygade om att en bredd av erfarenheter, kunskaper och bakgrunder hos våra medarbetare är en förutsättning för att vi ska uppfylla vårt uppdrag att vara till för alla i Sverige. Som anställd har du rätt till tjänstepension, fri sjukvård, friskvårdsbidrag och kollektivavtalade förmåner vid föräldraledighet. Och framförallt blir du en del av något större - vårt viktiga uppdrag.