Java / Kotlin / React utvecklare till SVT

Java / Kotlin / React utvecklare till SVT

Lockas du av roll där lärande och samarbete värderas högt? Vi söker Java / Kotlin / React utvecklare till SVT i Stockholm

Här lovas du en lärande vardag med mycket mobbprogrammering och tekniker som idag bl.a består av Java, Kotlin, React, Elasticsearch och kubernetes.

SVT är mitt i en stor förflyttning för att anpassa sig till förändrade användarbeteenden kring tv-konsumtion. Här kommer du att få jobba i hjärtat av hantering av metadata för program, tablåer och rättigheter som är en viktig del i denna förflyttning.

Vi erbjuder dig
  • Bli en del av en modern, snabbrörlig och innovativ organisation där vi är ödmjuka och respekterar varandra - våra produkter är ett resultat av våra medarbetares passion!
  • En organisation där innovation och personlig utveckling är en del av våra kärnvärden och en kultur som alltid strävar efter mångfald i arbetet
  • Inkluderande, nyfiket och välkomnande team som ser vägen som ett sätt att lära sig och som hittat ett effektivt sätt att dela tankar och idéer
  • Utrymme att testa ny teknik på våra regelbundet återkommande hackfredagar. Två gånger per år har man dessutom möjligheten att pitcha egna ideér och tillsammans med andra team på SVT förverkliga dem!
Det här gör du hos oss

Som utvecklare i SI Core teamet arbetar du i ett autonomt team och har stora möjligheter att välja teknologier och arbetssätt för att tillsammans utveckla de bästa lösningarna. Här kommer du och teamet bl.a:
  • Utveckla applikationer från Ax till limpa och jobba enligt DevOps
  • Ansvara för ett flertal egna applikationer
  • Idégenerera med teamet och tillsammans hitta bästa vägen framåt
  • Bygga lösningar som underlättar för SVT:s medarbetare
  • Mobbprogrammering både inom teamet och med andra team på SVT
Ditt team och arbetsplats

Du kommer att ha din hemmabas i SI Core teamet och jobba mot hela SVT. I ditt närmaste team finns två andra utvecklare samt en PO men du kommer även att ha nära samarbete med andra utvecklingsteam på SVT. Den mesta av tiden spenderas med mobbprogrammering, antingen Remote eller på plats från kontoret.

Mer om dig

Vi söker en lagspelare som gillar att involveras och vill kunna påverka sin vardag både gällande tekniker och arbetssätt. Du delar gärna med dig av dina åsikter och har förstått alla fördelarna med mobbprogrammering. Du har några års erfarenhet som utvecklare och vill jobba fullstack. Du ser det som en självklarhet att äga det man bygger och hela tiden drifta och optimera lösningarna. Du gillar teknik överlag men har extra stort intresse för Java och/eller Kotlin samt React.

Vi utvecklar främst Spring Boot-applikationer i Java/Kotlin som exponerar rest-api:er. Vi använder Kafka för notifieringar och bygger frontend-applikationer i React. Vi driftar våra applikationer både på Linux-maskiner och ett internt kubernetes-kluster/moln. Vi arbetar på mac-datorer med IntelliJ / VSC som editorer.

Ser du detta som en spännande miljö tror vi att du kan vara helt rätt för oss!

Så här får vi kontakt

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!
Mer info
Kontaktperson Sandra Peiper
Telefon 0709-563946
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare, UX & Webbdesign, IT-Arkitektur
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Ada Digital
Sista ansökningsdag 7 okt 2022 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Här kommer du in i en snäll organisation med tydliga mål där vi delar med oss av framgångar och motgångar, där lärandet ses som en viktig del av att lyckas. På SVT utveckling är vi ungefär 200 personer som arbetar med digital utveckling i tvärfunktionella, autonoma team för att designa och utveckla SVT:s plattformar och funktioner. I vårt team är vi duktiga på att kombinera en trevlig och kul atmosfär med gott om möjligheter för personlig utveckling.

Du blir en viktig del i en agil organisation där vi har en stark tro på att den bästa lösningen är ett resultat av samarbete och öppenhet för nya idéer. Om du också trivs att jobba i tvärfunktionella team kommer du trivas på SVT. Här kommer du också att kunna påverka och utveckla din roll.

Förutom det dagliga arbetet får du också tid för din egen utveckling till exempel genom våra gemensamma hackdagar i slutet av varje sprint, samt längre hacksprintar två gånger per år.