Orderhandläggare till Sverigedemokraterna

Orderhandläggare till Sverigedemokraterna

Avdelningen Verksamhetsstöd utformar och tillhandahåller högkvalitativa ekonomiadministrativa lösningar, drift och service åt Sverigedemokraternas riksorganisation.

I denna roll värderar vi dina erfarenheter som orderhandläggare, dina politiska ambitioner är sekundära för oss.

Arbetsuppgifter:
I rollen som orderhandläggare kommer du att arbeta med hela den administrativa processen för kundorder och kunderna är våra kommunalföreningar och distrikt

Arbetet innebär att ta emot order, göra inköp, uppföljning mot leverantörer, in- och utleveranser, övervaka status och prognoser, hantera reklamationer, ta fram statistik, fakturering, godkänna leverantörsfakturor och vara delaktig i utvecklingsprojekt.

Du kommer att hantera flera parallella uppgifter i samarbete med kollegor. Rapportering sker till vår chef för Verksamhetsstöd

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med möjlighet till flextid. Vi tillämpar provanställning.

Arbetsplats: Riksdagen

Din bakgrund
  • Gymnasial utbildning
  • Minst 3 års erfarenhet av orderhantering, inköp och logistik
  • God dator- och systemvana, samt goda kunskaper i Excel
  • God kommunikatör på svenska både i tal och skrift.
Till den här tjänsten söker vi dig som är noggrann, strukturerad, har vana av orderhantering och samtidigt har en god förmåga att hantera flera olika arbetsmoment parallellt. Vi lägger också stor vikt vid din serviceförmåga.

För att trivas i rollen behöver du gilla att vara den administrativa ordningen i en dynamisk miljö med stundtals högt arbetstempo, varvat med lugnare tempo.

Ansökan
Du är välkommen med Din ansökan till vsrekrytering@sd.se snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande! Märk mejlet med "Orderhandläggare" i ämnesraden.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 8 dec 2020 (42 dagar kvar)