Drifttekniker, söderort

Drifttekniker, söderort

Vi söker nu en mångsidig drifttekniker till våra kunder i söderort, där uppdragen till stor del är placerade i vår vackra skärgård med omnejd. Skärgårdsmiljön ställer extra stora krav på oss som leverantör, och på dig som medarbetare, då många installationer är tekniskt komplicerade.

Vi utför bland annat arbeten för statliga verk och myndigheter, och du kommer vara en naturlig del i dessa uppdrag som dessutom innebär många spännande objekt för dig som är tekniskt intresserad.

Du ska vara en utpräglad problemlösare som tycker att det är roligt med utmaningar, och vi lägger stor vikt på dina personliga egenskaper. Arbetet innebär bland annat tillsyn och skötsel av fastigheter och dess anläggningar, men även felavhjälpande underhåll.

Dina kunder är främst större fastighetsägare, men det förekommer även bostadsrättföreningar.

Formell utbildning är inget krav, men vi ser att du har flera års erfarenhet av fastighetsskötsel och mycket god kännedom om fastigheters tekniska system.

Du kommer själv att ansvara för ett antal fastigheter som blir "dina". Här tar du hand om skötsel av den dagliga driften i fastigheterna, allt från reparationer till rondering. I arbetsuppgifterna ingår även daglig kontakt och service till våra kunder.

Som person ser vi att du är social, serviceinriktad och ansvarsfull. Du har körkort.
Mer info
Kontaktperson Pontus Larborn
Email Mejla Pontus Larborn
Område Stockholms stad
Yrkesroll Fastighet, Drifttekniker, Fastighetsskötare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.svefab.com
Sista ansökningsdag 18 feb 2020 (29 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SVEFAB, Svealands fastighetsteknik AB, erbjuder sina kunder fastighetsförvaltning i hela Mälardalen. Vi är en fullserviceleverantör till fastighetsägare och kan utöver förvaltning och fastighetsskötsel erbjuda våra kunder bland annat elektriker och drifttekniker. Vi är idag c:a 60 anställda och omsätter över 100 miljoner kronor per år. Våra kunder består av kommuner, privata fastighetsägare och bostadsrättsföreningar.