Resande servicetekniker

Resande servicetekniker

Vi på SUN Maskin & Service AB söker nu resande servicetekniker.

Är du en servicetekniker som vill ha ett omväxlande arbete som kräver problemlösning? Då kommer du trivas hos oss! Vi är nu i behov av att förstärka upp vår serviceorganisation. Här kommer du att få användning av din breda tekniska bakgrund inom styr och regler, mekanik och hydraulik.

Körkort B är ett krav. Har du dessutom truckkort är det en fördel. Du bör vara bosatt i Stockholmsregionen / Mälardalen och ha parkeringsplats för servicebussen.

Du kommer arbeta med verkstads- och testutrustning så som billyftar, bromsprovare, hjulinställningsutrustning, AC-serviceutrustning, avgasmätare, däckservicemaskiner m.m. från ledande europeiska varumärken som MAHA och Snap-on.

Arbetsfält är hela Sverige med en koncentration kring Mälardalen.

Vi ser att du som SUN Maskin & Service ansikte utåt skapar goda relationer med kunden ute på fältet och bidrar med lösningar som gagnar både oss och kunden.

Om oss

SUN Maskin & Service AB är en väletablerad leverantör av premium verkstadsutrustning till fordonsbranschen. Våra kunder är bilverkstäder men även bilbesiktningsorganisationer, Försvarsmakten, yrkesskolor och verkstäder för tunga fordon. Med snart 30 år i branschen finns en bred kompetens inom företaget.

Huvudkontoret är beläget i Karlstad där marknadsavdelning, serviceverkstad och lager finns. Vi har även servicekontor i Stockholm och Göteborg. Företaget har idag 14 anställda och omsätter cirka 45 miljoner.

Frågor

Vid frågor är du välkommen att kontakta vår servicechef Fredrik Lindman på telefon 054 – 85 55 92 eller fredrik.lindman@sunmaskin.se, alternativt vår VD Bengt Andersson på telefon 054 – 85 55 85 eller vi e-post bengt.andersson@sunmaskin.se.

Ansökan

Välkommen med din ansökan, CV och eventuellt löneanspråk till info@sunmaskin.se snarast. Ansökningar behandlas löpande.
Mer info
Telefon 054-85 00 75
Email Mejla SUN Maskin & Service AB
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.sunmaskin.se/
Sista ansökningsdag 22 okt 2021 (35 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SUN Maskin & Service är ett rikstäckande teknik- och kompetensföretag som riktar sig till motorbranschens olika aktörer så som märkesverkstäder, fristående verkstäder, "tunga verkstäder", besiktningsorganisationer, skolor och Försvarsmakten.

Företaget bildades 1994. Vår verksamheten består av försäljning av produkter och tjänster, det senare i form av service, reparationer samt montage.

En del i vårt serviceerbjudande är att utföra kalibreringar. SUN Maskin & Service är ackrediterade av SWEDAC enligt ISO 17025 som ett kalibrerings­laboratorium att kalibrera testutrustning.

Vi utför ackrediterad kalibrering av:
  • Avgasmätare diesel och bensin
  • Rullbromsprovare och tryckgivare
  • Tryckvisande mätinstrument (Manometer)
  • Ljusinställningsaggregat
  • Ljusinställningsplats
  • Retardationsmätare
SUN är fristående utan annan organisationstillhörighet.

Säte och huvudkontor är i Karlstad där marknadsavdelning, serviceverkstad och lager finns. Vi är representerade i Stockholm och Göteborg med serviceverkstäder vars personal i huvudsak jobbar på fältet ute hos kunder spridda över hela landet.