Backoffice Medarbetare på deltid till ledande energibolag!

Backoffice Medarbetare på deltid till ledande energibolag!

Dina arbetsuppgifter

I den här rollen kommer du få chansen att arbeta i ett drivet och engagerat företag som strävar efter utveckling. I rollen som Backoffice Medarbetare kommer du bland annat att stötta kundens säljare, ta emot inkommande supportsamtal samt arbeta med olika administrativa uppgifter som t.ex. fakturahantering. Du kommer även att arbeta med leveransprocesser samt orderhantering. Tjänsten är ett konsultuppdrag på deltid vilket innebär att du kommer att bli anställd hos oss på Studentwork och arbeta som konsult hos vår kund.

Rollen kommer att starta i maj på deltid och sedan gå över till heltid under sommaren.

Din profil

Vi söker dig som studerar ekonomi eller liknande och har tidigare erfarenhet inom service samt kundhantering. Det är meriterande om du har arbetat med säljsupport tidigare. Som person har du lätt att lära och sätter dig snabbt in i nya situationer. Du gillar också att ha många bollar i luften. Du är även driven, kommunikativ och servicemedveten. Vidare har du lätt för att samarbeta med andra och trivs i en roll med mycket kundkontakt. Rollen kräver goda kunskaper i svenska i tal såväl som skrift.

Om studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Kontaktperson Håkan Andersson
Telefon 735 80 08 72
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 20 maj 2019 (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

För kunds räkning söker vi nu en driven person till en position som kundtjänst koordinator och säljsupport. Vår kund är ett ledande energibolag som producerar fjärrvärme, fjärrkyla, el. Uppdraget är på deltid med start omgående, arbetstid är kontorstider.
Är du den vi söker? Urval och intervjuer kommer att ske löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag!