Vi söker nu

MEKANIKER


Till vår anläggning i Spånga.

På vår verkstad i Spånga jobbar vi både med lastbilar och efterfordon samt dess påbyggnader.

Vi söker dig som har god erfarenhet av felsökning, service och reparation av alla typer av lastbilar, men är inte heller främmande för reparation och service av olika typer av tunga fordon/efterfordon. Har du körkortsbehörighet C och E så är det meriterande, B är ett krav.

Vana att jobba med dator och verkstadssystem är också ett stort plus.

Som person är du drivande och positiv. Du är en problemlösare med god inställning till service och kunden i fokus. Du kan arbeta självständigt och samarbeta med dina kollegor i vårt team. Våra kärnvärderingar: kunden först, respekt för varandra och kvalitet är grunden till allt vi gör.

Du är välkommen med din ansökan till

Sandra Jernberg
Mer info
Kontaktperson Sandra Jernberg
Telefon 0703180219
Email Mejla Sandra Jernberg
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www2.ststrailerservice.se/
Sista ansökningsdag 13 maj (52 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

STS är Skandinaviens största oberoende verkstadskedja för service och reparationer av tung transportutrustning (lastbilar, efterfordon och påbyggnationer). Vi är verksamma över hela landet och har idag
18 verkstäder och drygt 170 medarbetare från Malmö i söder till Luleå i norr och vår plan är att finnas på några orter till. Vi skall finnas där kunderna behöver oss. Vi jobbar även via våra service- & jourbilar som finns på samtliga orter i syfte att komma närmare våra kunders verksamhet och kunna hjälpa till när det oförutsedda händer. Våra kunder är allt från de små lokala åkarna till de riktigt stora nationella åkerierna. Alla kunder är lika viktiga för oss. Det som gör oss unika är vårt rikstäckande verkstadsnät, vårt tydliga kundfokus och målet att alltid leverera snabb och effektiv service till en rimlig peng.