Samordnare till tjej- och kvinnojour

Samordnare till tjej- och kvinnojour

Om tjänsten

STHLM Väst Tjej- och kvinnojour är en partipolitiskt obunden ideell förening. I föreningens uppdrag ingår att skydda och stödja våldsutsatta kvinnor, tjejer och barn. Jouren driver ett skyddat boende, samt en öppen verksamhet där våldsutsatta kvinnor, tjejer och barn får stöd och rådgivning. Verksamheten består av ett kansli med anställda, volontärer samt en ideell styrelse. Du kommer att komma in i en organisation som är i ett förändringsskede och rollen kommer att handla om att bygga upp snarare än att förvalta.

Nu söker vi en samordnare ansvarig för administration och verksamhetsutveckling.

Arbetsbeskrivning:
Professionellt stöd till kvinnor och barn
Ansvar för individuella avtal med socialtjänst
Ansvar för boendet/lägenheten
Upprätta förslag till projekt- och bidragsansökningar samt för återrapportering
Arbeta med ledningssystem och kvalitetsarbete
Utarbeta förslag till verksamhetsberättelse och verksamhetsplan
Analysera lagstiftning, bevaka trender och statistik
Administrativt ansvar för kompetensutveckling hos personalen

Din profil

Du som söker har en relevant akademisk utbildning
Erfarenhet, kompetens och reell kunskap om kvinnofridsarbete eller liknande
Som person är du initiativtagande och idérik. Du har en egen motor och kan jobba självständigt. Du har kommit långt i din självreflektion och har därigenom uppnått god självkännedom.

Detta är en rekrytering, vilket innebär att du kommer att bli anställd av STHLM Väst Tjej- och kvinnojour. Tjänsten är på 75% initialt med möjlighet till heltid längre fram.

Ansökan

Tre enkla steg till ditt nya jobb:
1. Du ansöker genom att klicka på "ansök här" eller "ansök via extern webbplats".
2. Du kommer då till Arena Personals hemsida. Klicka på "Sök jobbet" och fyll i dina kontaktuppgifter och bifoga sen ditt CV och personliga brev. Hela ansökningsprocessen tar max några minuter.
3. Vi behandlar alla ansökningar vartefter de kommer in så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag - vänta därför inte med att söka jobbet. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Arena Personal
Sista ansökningsdag 29 nov (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Arena Personal är en koncern i rekryterings- och bemanningsbranschen. Vår idé är att leverera rätt person, på rätt plats, till rätt pris och vid rätt tillfälle! Det unika ligger i vår inställning; vi hittar möjligheter där andra ser begränsningar. Ambition, engagemang och närhet är självklara egenskaper, men lägg där till en stor portion rutin och ett genuint ansvarstagande så har du ringat in oss