Konsultuppdrag ekonomiassistent

Konsultuppdrag ekonomiassistent

STF Ingenjörsutbildning AB är i behov att förstärka sin ekonomiavdelning med en ekonomiassistent!

Utbildningsbolaget STF Ingenjörsutbildningar AB verkar i nära samarbete med näringslivet. De utvecklar och erbjuder kurser och utbildningar för yrkesverksamma i teknikdrivna företag.

STF arbetar alltid efter mottot "När du gått en kurs hos oss ska du känna att det var väl investerad tid".

På bolaget är det 25-stycken anställda som arbetar tillsammans i trevliga lokaler nära Stockholms central. Nu är de i behov av att förstärka sin ekonomiavdelning med en ekonomiassistent!

I uppdraget ingår nedan arbetsuppgifter
  • Fakturering
  • Se till att kurser görs klara för fakturering systemet (Edu Admin)
  • Säkerställa att fakturorna har korrekt data (Edu Admin)
  • Skriva ut fakturor i Visma Control
  • Stämma av fakturering från EDU Admin mot Visma Control
  • Registrera e-fakturor via Kundportalen
I uppdraget kommer det även att ingå vissa administrativa uppgifter.

Kvalifikationer
  • Gymnasial utbildning
  • Viss ekonomikunskap speciellt inom kund- och leverantörsreskontra
  • Goda kunskaper i Office-paketet
  • Flytande svenska i tal och skrift
Personliga egenskaper

Vi fäster stor vikt vid din personlighet och ditt engagemang. Vi söker dig som är social, prestigelös och nyfiken på att lära känna STF:s verksamhet för att kunna utgöra ett aktivt och proaktivt stöd. Det är viktigt att du är en teamspelare och trivs i att samarbeta med nära kollegor! Vidare är du noggrann, kvalitetsmedveten och gillar att arbeta mot mål. Du är stresstålig, och har god förmåga att sätta dig in i nya sammanhang och att arbeta självständigt.

Vi ser helst att du har jobbat ett par år och är van vid att hantera olika administrativa flöden och trivs i en stöttande roll.

Tidsperiod och placering

Konsultuppdraget är på deltid, med cirka 20 timmar per vecka.

Uppdraget beräknas pågå mellan 3-6 månader, med start omgående.

Ansökan

Om du tycker att konsultuppdraget som ekonomiassistent passar väl in på dina kvalifikationer och på hur du vill arbeta, skicka din ansökan snarast.

Har du frågor är du välkommen att kontakta Elin Eriksson på elin.eriksson@fasticon.se eller på 073-4154311.

Fasticon är den marknadsledande kompetensförsörjaren för fastighetsbranschen och delar av samhällsbyggnadssektorn. Vår djupa branschkunskap gör att vi förstår våra kunders kompetensbehov samtidigt som vi fixar drömjobbet till våra kandidater. Vi jobbar rikstäckande och har kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Läs mer på www.fasticon.se
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Tillsvidareanställd, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 11 mars 2020 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På 1930-talet startade Teknologföreningen den kursverksamhet som STF Ingenjörsutbildning AB idag för vidare. STF skall erbjuda marknadens bästa basutbud inom valda områden. Baserade på marknadens högt ställda krav, vår egen kompetens och våra kunders egen utveckling. Vi skall dessutom erbjuda spetskompetens till ingenjörer. Vi erbjuder kurser och seminarier, diplomutbildningar och certifieringsutbildningar.

Vårt systerbolag BFAB är bygg- och fastighetssektorns ledande utbildningsföretag. BFAB erbjuder ett brett utbud av öppna och företagsanpassade utbildningar för yrkesverksamma inom bygg- och fastighetsbranschen. Våra föreläsare kommer från näringslivet och har lång erfarenhet inom sina respektive områden.