Leg. sjuksköterska ansvarig för laser- och injektionsbehandlingar

Leg. sjuksköterska ansvarig för laser- och injektionsbehandlingar

Leg. sjuksköterska med erfarenhet inom estetisk injektionsbehandling önskas till väletablerad klinik specialiserad på laser- och injektionsbehandlingar.

Efter en introperiod med medicinsk ansvarig läkare förväntas du självständigt kunna utföra laserbehandling mot olika hudproblem. Behandlingarna utförs med IPL, YAG laser och fraktionerad laser. Våra vanligaste behandlingar är mot blodkärl och rodnad, rosacea och acneärr. Leg. läkare kommer finnas tillgänglig för råd och stöd.

Du förväntas också självständigt, med eventuell vidareutbildning, kunna utföra estetiska injektionsbehandlingar.

För att passa och trivas i tjänsten är det viktigt att du är lärovillig, flexibel, serviceinriktad och kan arbeta självständigt. Det är ett krav att du är leg. sjuksköterska med erfarenhet inom estetisk injektionsbehandling. Det är en stor fördel om du är certifierad av estetiska injektionsrådet.

Om Du är den vi söker efter kommer Du att ha stor kraft att påverka din egen arbetssituation. Det är lite administration. Du får schyssta villkor med mobilabonnemang, dator, garageplats, friskvårdsbidrag och tjänstepension.

Kliniken ligger i ljusa, fina, nyrenoverade lokaler i Vasastan. Det är en trevlig arbetsmiljö i ett litet team med läkare och narkossjuksköterska som behandlar överdriven svettning.

Skicka både CV och personligt brev. Intervjuer fortlöpande.
Mer info
Kontaktperson Peter Svamo
Telefon 0737004734
Email Mejla Peter Svamo
Område Stockholms stad
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Sjuksköterska
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://stadskliniken.se
Sista ansökningsdag 31 maj 2021 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

STADSKLINIKEN är en väletablerad klinik specialiserad på laserbehandling och injektionsbehandling Kliniken har ett gott omdöme och har hjälpt många människor till en bättre livskvalitet.
På kliniken utförs också behandlingar mot överdriven svettning av leg. narkossjuksköterska.