Webbutvecklare backend

Webbutvecklare backend

STÖK söker en Webbutvecklare med inriktning backend till vårt kontor på Kungsholmen

Som webbutvecklare på STÖK får du bidra med din kompetens i många olika typer av kundprojekt, där vårt fokus ligger på att leverera webblösningar baserade på WordPress. Du kommer även vara delaktig i att ta fram och utveckla företagets egna plugins och integrationer mot andra system, samt bidra i att förbättra vår infrastruktur och förvaltning. Tillsammans med teammedlemmar från både Stockholm och Manila får du en central roll i företagets utvecklingsavdelning.


Mer om tjänsten

Du kommer att vara med och utveckla skräddarsydda lösningar till våra kunder samt förvalta och vidareutveckla existerande lösningar. Programmering är den största delen av arbetet men att förstå kundens verksamhet, tänka kreativt och lösningsorienterat i dialog med kund och projektledare, är lika viktigt.
Du är van vid att ta eget ansvar, driva dina arbetsuppgifter internt och mot kunder samt att samarbeta med andra teammedlemmar.

Din profil

Vi söker dig som är passionerad kring utveckling och har minst två års erfarenhet av PHP (eller annat objektorienterat språk), Javascript och MySQL.
Vi ser även gärna att du har erfarenhet av att administrera och konfigurera Nginx / Apache / MySQL i Linux-miljö. Då vi till viss del driftar våra kunders sajter i molnet.
Meriterande är även kunskap / erfarenhet inom följande: WordPress, HTML och CSS (SASS, LESS). Gulp, Node.js, React, Vue. Composer, WP-CLI. Docker, AWS.
Som person är du nyfiken, har ett genuint intresse av utveckling och följer nya trender. Att du behärskar engelska i tal och skrift är ett krav.

Att jobba på STÖK

Vi strävar efter att ha en kreativ och öppen kultur där vi utvecklas både som personer och professionellt. Vi är en liten byrå med stark familjär känsla där alla medarbetare gör skillnad inte bara inom sitt yrkesutövande utan också påverkar bolaget i stort. Vi månar om varandra och sätter stort värde på balans, frihet och gemenskap.
Som en del av vårt team kommer dina dagar att handla om att göra våra kunder och deras användare nöjda genom fantastisk utveckling av deras tjänster och plattformar.

Hos STÖK får du också bland annat:
  • Träningskort eller motsvarande
  • Pensionsavsättning
  • Fredagslunch
  • Möjlighet till kompetensutveckling (vi brukar t ex delta på Nordic.js, Nordic.design och internetdagarna)

Välkommen med din ansökan till jobb@stok.se
Mer info
Kontaktperson Eskil Keskikangas
Telefon 0705455655
Email Mejla Eskil Keskikangas
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.stok.se
Sista ansökningsdag 25 maj 2019 (36 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Stök Media AB har kontor i Stockholm och Manila, vi arbetar med webben för kunder och även med en del egna projekt. Trots att vi inte är särskilt stora har vi flera välkända varumärken bland våra kunder såsom HBO Nordic, Mynewsdesk, Orkla Health, Softgoat, Headagent med flera.