Sektionschef till SRV Återvinning

Sektionschef till SRV Återvinning

SRV återvinning AB är ett expansivt processorienterat tjänsteföretag som erbjuder kundanpassad, konkurrenskraftig och miljöriktig avfallshantering. Vi på SRV genomför just nu vårt största förändringsarbete någonsin, där målet är att skapa ett modernt företag inom återvinningsbranschen. Den här tjänsten är en fantastisk möjlighet för dig som vill medverka till förflyttningen från ett traditionellt återvinningsbolag till ett modernt serviceföretag. Du får ett stort mandat att agera inom din befattning, som är en viktig del av helheten, inom ramen för värdegrunden Professionell - Enkel - Tillsammans för miljön som genomsyrar hela organisationen.

Om tjänsten
Som Sektionschef Drift hos SRV kommer du att ingå i sektionen för drift och insamling av avfall och rapportera till avdelningschef. Rollen går ut på att operativt planera, leda och utveckla verksamheten för i huvudsak containertransporter i enlighet med SRV strategi och affärsplan. Funktionen ingår i en chefsgrupp där syftet är att samverka och samarbeta med övriga chefer inom avdelningen och inom SRV. Här finns möjlighet att både kort-och långsiktigt vara med och bidra i ett ständigt förbättringsarbete för att skapa en effektiv organisation med rätt kompetens i en säker arbetsmiljö.

Rollen som Sektionschef Drift är placerad i Gladö Kvarn, Huddinge, söder om Stockholm och tjänsten innebär att du i huvudsak arbetar på plats.
I din roll som Sektionschef kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
 • Leda, fördela och följa upp verksamheten inom sektionen.
 • Skapa en effektiv organisation, med rätt kompetens samt optimering av logistiken i en säker arbetsmiljö.
 • Medverka till att utveckla och införa digitala ledningssystem samt planera för att det finns ekonomiskt och miljömässigt effektiva transporter.
 • Skapa förutsättningar för att utveckla och förbättra arbetsmiljöarbetet inom sektionen.
Tjänsten som Sektionschef är en tillsvidareanställning (med 6 mån provanställning) hos SRV återvinning AB med start så snart vi hittat rätt kandidat.

Om dig
Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom transport, logistik, processindustri eller annan relevant utbildning. Du har minst 5 års ledarerfarenhet med fördel från verksamhet inom transport och logistik eller renhållning och återvinning. Du har med fördel erfarenhet av förändringsarbete och medverkat vid implementering av digitala ledningssystem inom transport och logistik.
 • Du är målinriktad, lösnings- och resultatorienterad.
 • Du har mycket god förmåga att samarbeta med, påverka och influera andra.
 • Du är en prestigelös och stabil ledare med hög integritet.
 • Du har goda kunskaper i ekonomi då rollen innebär budgetansvar
 • Du har god datorvana samt lätt för att arbeta i olika system.
 • Du är mycket bra på att uttrycka dig på svenska i både tal och skrift.
 • Du har med fördel andra språkkunskaper.
Viktigt för tjänsten är:
 • Relevant eftergymnasial utbildning och minst 5 års ledarerfarenhet.
 • Mycket bra förmåga att uttrycka dig på svenska i både tal och skrift.
 • Krav på B-körkort samt egen bil
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om SRV
SRV återvinning AB är ett aktiebolag ägt av fem kommuner på Södertörn: Huddinge, Haninge, Botkyrka, Salem och Nynäshamn. Kommunerna har gett SRV i uppdrag att sköta insamling och hantering av hushållssopor. Det är även SRV som fakturerar dessa tjänster.
Verksamheten omfattar insamling och förädling av återvinningsmaterial, bränsle och avfall, samt deponering. Vi är idag 264 anställda och tar emot mer än 300 000 ton avfall varje år och omsatte 570 Mkr (2021).
SRV hämtar sopor från 151 495 hushåll i ägarkommunerna. Företaget har också 6 100 företags- och verksamhetskunder - allt från små och stora företag till bostadsrättsförening-ar, förskolor och organisationer.
SRV återvinning har en stor återvinningsanläggning vid Gladö Kvarn i Huddinge. Anläggningen är den till ytan största i Sverige. Vi driver också åtta återvinningscentraler, för i första hand hushållen, inom de fem ägarkommunerna.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:
Lina Sävström /lina.savstrom@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
SRV återvinning AB, Driftchef, Utveckling, Arbete söderort, Karriär, Miljö, Personal, Utveckling, Ledarskap, Management, Logistik, Klimatpåverkan, Jobb, Karriär, Adecco
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Produktionsledning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida https://www.srvatervinning.se/
Sista ansökningsdag 2 juni 2022 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om Adecco Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.