Säkerhetsoperatör Trygghetsrondering

Säkerhetsoperatör Trygghetsrondering

Vill du arbeta i ett expansivt företag med branschens bästa kollegor? Då är du den vi letar efter! SRS Security söker fler säkerhetsoperatörer till vår Trygghetsrondering i Stockholmsområdet.

Trygghetsrondering bedrivs dygnet runt och säkerhetsoperatörerna är ögon och öron i de aktuella områdena. Säkerhetsoperatörernas arbete vid Trygghetsronderingen innefattar att arbeta proaktivt med säkerhet, genom bland annat synlighet och närvaro. Som säkerhetsoperatör representerar du SRS och vår humana och etiska värdegrund genom ett professionellt och självständigt uppträdande som skapar både reell och upplevd trygghet hos kunder.

Vi söker dig som
  • Har minst 3 års erfarenhet av operativt säkerhetsarbete
  • Innehar B-körkort
  • Uttrycker dig obehindrat på svenska och engelska
  • Inte har tidigare missbruk av alkohol, droger eller narkotikaklassade läkemedel
  • VU1 och VU2 meriterande
  • Andra operativa utbildningar så som Skyddsvakt, Personskydd, HAS och expanderbar batong meriterande
  • Bakgrund inom Försvarsmakten meriterande

För att passa i rollen som säkerhetsoperatör behöver du vara duktig på att se mönster och vara lyhörd för avvikelser på detaljnivå, förstå Trygghetsronderingen som en del av SRS helhetsleverans samt ha en hög servicekänsla. I vår verksamhet händer det mycket och för den som vill finns möjligheten att delvis variera arbetsuppgifterna med uppdrag inom SRS helhetsleverans.

Att jobba för SRS innebär att du står för en hög etisk värdegrund, både på jobbet och privat. Genom att söka den här tjänsten försäkrar du att du delar våra värderingar samt att du tidigare inte har brutit mänskliga rättigheter.

Ansökan

SRS välkomnar mångfald! Olikheter skapar möjligheter och nytänkande som tillför nya perspektiv och idéer och hjälper oss att leverera bättre lösningar, produkter och råd till våra kunder och samarbetspartners.

Välkommen med din ansökan där du bifogar CV och personligt brev. Skicka in din ansökan senast 27 juni 2022. Intervjuer sker löpande och rollen kan tillsättas innan sista dagen för ansökan. Vi kommer att genomföra arbetspsykologiska tester, bakgrundskontroll, fystest samt eventuellt taktiska tester.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Säkerhet & Skydd, Bevakning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://srsgroup.se/
Sista ansökningsdag 27 juni 2022 (39 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Scandinavian Risk Solutions (SRS) är ett svenskt företag specialiserat på strategisk och operativ riskhantering i alla typer av miljöer och länder. SRS är auktoriserat av Länsstyrelsen att bedriva personsäkerhetsarbete och vi har omfattande nationell och internationell erfarenhet av personsäkerhet, analys- och utredningsstöd samt utbildning genom mångåriga samarbeten och uppdrag hos både företag, myndigheter och privatpersoner. Dina kollegor är de bästa i branschen och har en bakgrund från försvarsmaktens specialförband, personsskyddsgrupp, säkerhetspolisen, underrättelsetjänsten, internationella livvaktsbolag, IT-säkerhetsindustrin och näringslivet. Vi på SRS har som mål att alltid ligga steget före och överträffa de förväntningar som ställs på oss.