Branschorganisationen Srf konsulterna söker Branschansvarig redovisning

Branschorganisationen Srf konsulterna söker Branschansvarig redovisning

Vi söker dig som har god förståelse för och något års erfarenhet av ledande befattning inom redovisning!

Om tjänsten

Redovisningsbranschen är inne i en spännande fas och du arbetar aktivt med att företräda Srf konsulterna i olika sammanhang. Som branschansvarig inom redovisning är du en drivande kraft i ett arbete där du ansvarar och utvecklar yrkesrollen som auktoriserad redovisningskonsult. Det innebär att du genom ditt arbete vidareutvecklar våra medlemmars, företag och branschen.

Du bidrar till den support vi ger till våra medlemmar och arbetar med branschens standard för redovisningstjänster. Du håller också utbildningar och seminarier i syfte att stärka yrkesrollen.

I din roll är du är både kravställare och möjliggörare. Du främjar en arbetskultur som fokuserar på kreativitet och ständiga förbättringar och att alltid sätta medlemmen i första rummet.
Tjänsten är placerad på vårt kontor i centrala Stockholm.

Vem är du?

Vi söker dig som har god förståelse för och erfarenhet av ledande befattning inom redovisning. Du är väl insatt i hur processerna på en redovisningsbyrå fungerar. Du har en universitets/högskoleexamen inom ekonomi, eller motsvarande.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, som utmärks av ett genuint driv och viljan att ta för dig. Du har stor tillit till din egen förmåga, samtidigt som du har ett kommunikativt och förtroendeingivande ledarskap. Du tycker om att nätverka och talar och skriver obehindrat på svenska och gärna engelska. Vi uppskattar och värdesätter ditt stora intresse för att utveckla vår verksamhet och människorna i den, vilket är nyckeln till framgång i denna roll.

Om verksamheten

Srf konsulterna är den ledande branschorganisationen inom redovisning och lön. Våra auktoriserade konsulter och deras medarbetare hjälper 330 000 företag att utvecklas. Srf konsulterna erbjuder professionell utveckling via auktorisation och utbildningar för redovisnings- och lönebranschen. Srf konsulterna grundades 1936 och driver en fortlöpande branschutveckling samt kvalitets- och kompetenshöjning av medlemmarna. Srf konsulterna bedriver också en omfattande informations- och utbildningsverksamhet. Srf utbildning är landets ledande leverantör av kurser inom redovisnings- och löneområdet. Srf konsulterna har drygt 30 medarbetare och kontor i Stockholm och Falun.
Mer info
Kontaktperson Li Hedström
Telefon 0703774830
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 22 dec 2019 (16 dagar kvar)