Projektledare / Kundansvarig till SRB Gruppen, Stockholm

Projektledare / Kundansvarig till SRB Gruppen, Stockholm

Projektledare / Kundansvarig
Stockholm 

Vi på SRB Butiksservice hjälper våra kunder med allt som rör merchandising, från kortare projektuppdrag till att driva hela koncept från början till slut. Vi ser till att hyllorna i butiken är välfyllda och att varorna exponeras på bästa sätt. 

Din roll 
Vi på SRB Butiksservice erbjuder nu en mycket attraktiv tjänst till leveransavdelningen - projektledare / kundansvarig. Rollen utgör en nyckelposition, där din betydelse och insats är väldigt värdefull för oss. Du kommer att se till att driften har rätt förutsättningar samt ge kunden det som förväntas enligt avtal med överenskomna uppföljningar, med fokus på merförsäljning och lönsamhet. Du kommer att vara ett viktigt stöd externt men också internt med löpande projekt tillsammans med sälj. 

Arbetsuppgifter 

 • Ordna underlag för projekt samt nya och befintliga uppdrag 
 • Ge driften rätt förutsättningar i rätt tid, arbetsbeskrivning samt utbildningskrav 
 • Ha löpande kunddialog med avstämningar och feedback från kund
 • Ha löpande dialog med driften, med avstämningar och feedback från kund
 • Avvikelsehantering mot kund 
 • Hålla i utbildningar 
 • Förfrågan från kund samt uppstartsmöten
 • Projektledning, tidsplan, uppdragsstruktur med frågor, utbildningar 
 • Kunduppföljning av resultat och utvärderingar gällande ekonomi och kvalitet
 • Merförsäljning, utveckling och proaktivt jobba med egna kunder (skriva offerter) 

Vi erbjuder 
Ett utmanande arbete i en central roll i en positiv och dynamisk miljö. Rollen innebär möjlighet att få påverka och vara involverad i utvecklingen av företaget. Du kommer ingå i ett härligt team samt själv få påverka din tjänst genom att utmana dig och tänka utanför ramarna. Välkommen till oss där du har stora möjligheter till personlig utveckling och yrkesmässig karriär. Vi sitter i nya lokaler i centrala Stockholm, på gården finns Padelbana och utegym. 

Din profil 
I den här rollen är din personlighet helt avgörande. För att bli en framgångsrik projektledare / kundansvarig hos oss, krävs det att du är lösningsorienterad, har ett positivt synsätt och är lyhörd. Du är serviceinriktad med en stor portion struktur - ordning och reda är en självklarhet för dig. 

Vi söker dig som:

 • Har tidigare erfarenhet från butiksarbete och av att arbeta med snabbrörliga produkter, FMCG är meriterande 
 • Har erfarenhet av att arbeta i sälj- och affärssystem samt har goda kunskaper i Excel och Powerpoint 
 • Är proaktiv och ansvarstagande med ett starkt engagemang för dina uppgifter 
 • Är prestigelös och trivs med att ge service och support 

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolens rekryteringskonsulter Daniel Bjerndal, 0720920963, och Anna Strid, 08-514 816 49.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

Om oss 
Sedan 1995 har vi på SRB Butiksservice hjälpt våra kunder med allt som rör merchandising, från kortare projektuppdrag till att driva hela koncept från början till slut. Vi ser till att hyllorna i butiken är välfyllda och att varorna exponeras på bästa sätt. Vi synliggör produkter, sprider varumärkeskännedom och ökar din försäljning. SRB Butiksservice ser helt enkelt till så att allt fungerar in i minsta detalj med bokning, genomförande och uppföljning. Med runt 150 000 butiksbesök årligen och ständigt varierande kundbehov är vi specialister på att snabbt och effektivt bedöma rätt utformning och hantering för varje specifikt uppdrag. SRB butikservice tillhandahåller merchandisertjänster till bl.a. dagligvaruhandeln, bygghandeln, sällanköpshandeln och apoteksmarknaden.

För mer information om företaget gå in på vår hemsida: www.srbgruppen.se/

Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Försäljning, Key Account Manager, Innesäljare
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.saljpoolen.se
Sista ansökningsdag 31 juli 2022 (65 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!