Produktionskoordinator - Vård

Produktionskoordinator - Vård

Vi på SOS Alarm är varje dag med och skapar ett tryggare Sverige. Vi larmar ut hjälpresurser vid olyckor och samhällskriser dygnet runt, årets alla dagar. Vi är ett värderingsstyrt bolag med en vision om ett tryggare Sverige för alla. Utöver det har vi även en central roll i samhällets krisberedskap. Vi är marknadsledande och verksamma inom såväl offentlig som privat marknad, med växande kommersiella tjänsteområden.

Din vardag som Produktionskoordinator
  • Arbeta med att utveckla, säkerställa och följa upp avtal på lokal nivå inom produktion
  • Driva arbetet med kvalité- och avvikelsehantering inom produktion
  • Vara ett utvecklingsstöd för våra avtal och kunder inom produktion
  • Vara en del av den lokala ledningsgruppen
  • Kontakt med våra kunder inom produktion
  • Delta i utvecklingsprojekt inom SOS Alarm
  • Hålla dig uppdaterad om trender och utveckling inom vårdsektorn och ha intresse för att lära dig nytt
Vem söker vi?

Vi söker dig som har erfarenhet att arbeta för region, landsting och/eller ambulanssjukvård. Du har bred erfarenhet av att med ett kundperspektiv arbeta med utveckling av arbetssätt och processer. För att lyckas i rollen är du van att arbeta självständigt med att driva och implementera utvecklingsprojekt inom satta ramverk. Vi ser gärna även att du har kompetens inom och erfarenhet av regional sjukvårdsstruktur och prehospital sjukvård samt att hantera och utveckla avtal. I övrigt har du även god erfarenhet av systematiskt kvalitetsarbete enligt gällande lagar och förordningar. Är du dessutom legitimerad sjuksköterska och har erfarenhet av att jobba i eller med larmcentral är det meriterande.

Hos oss är våra värderingar, Professionella & Empatiska samt Ansvarstagande & Samverkande, något som genomsyrar hela kulturen på SOS Alarm och att du kan relatera till dessa är en förutsättning för att trivas hos oss!

Låter detta intressant? Skicka in din ansökan snarast, dock senast den 7 augusti 2022.

Har du frågor? Kontakta rekryterande chef, Christian Larsson, christian.larsson@sosalarm.se

SOS Alarm genomför säkerhetsprövning med registerkontroll på sin personal enligt kraven ur säkerhetsskyddslag (2018:585). Även en kontroll enligt Lag (1974:191) om bevakningsföretag utförs och är aktiv under anställningsperioden. Drogtest utan anmärkning är en förutsättning för anställning.
Mer info
Kontaktperson Christian Larsson
Telefon 010-1408016
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Koordinator
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 6 sept 2022 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SOS Alarm har en unik verksamhet. Dygnet runt, året om hanterar vi larm och koordinerar hjälpresurser vid olyckor, kriser och störningar i samhället. I nära samverkan med våra kunder och partners stärker vi den svenska trygghetskedjan. SOS Alarm ägs av oss alla gemensamt - genom staten och alla Sveriges Kommuner och Regioner. Tillsammans skapar vi ett tryggare Sverige för alla, nu och i framtiden.