Operativ koordinator Stockholm

Operativ koordinator Stockholm

Vi på SOS Alarm arbetar för ett tryggare Sverige för alla. Det gör vi genom att hjälpa människor i nödsituationer, hantera larm, koordinera arbete vid olyckor och kriser, samt genom att aktivt bevaka händelser och trender på nationell och global nivå. Vi gör allt detta i samverkan med våra kunder och partners - dygnet runt, årets alla dagar.

Vi söker operativa koordinatorer som vill vara med och skapa ett tryggare Sverige för alla

Vill du ha en utmaning där du får använda din breda kunskap och fingertoppskänsla samtidigt som du har möjlighet att bidra till utvecklingen av arbetet tillsammans med fantastiska kollegor? Har du en bakgrund inom den prehospitala vården och vill utvecklas inom en mer samordnade roll. Trivs du med att arbeta strukturerat och metodiskt och är trygg i dig själv och din kompetens, då kanske du är vår nästa kollega!

Din vardag som Operativ Koordinator

SOS Alarm har från november 2016 ett avtal med Region Stockholm där du som Operativ Koordinator utgör en nyckelroll i att säkerställa den operativa driften av Stockholms prehospitala resurser samt samverka med övrig hälsa och sjukvård inom regionen.

Som operativ koordinatorn är din huvudsakliga arbetsuppgift att vara regionens inre sjukvårdledare såväl i vardagen som vid större händelser.

I arbetet ingår även att samverka med ambulansdirigeringen, prehospital bakjour, prehospitala vårdgivare, myndigheter samt med EKMB och HSF i nära samverkan med strategisk koordinator.

Vi är under ständig utveckling, följ med på resan för att kunna påverka utvecklingen framåt.

Vi erbjuder dig

En utvecklande roll med övergripande ansvar för den prehospitala vården i ett team med högt i tak och en härlig kultur. Hos oss på SOS Alarm erbjuder vi våra SOS:are goda utvecklingsmöjligheter och stort ansvar.
  • Ett omväxlande arbete där du får möjlighet att jobba med operativ och strategisk ledning i samverkan med berörda aktörer.
Vi söker dig
Som vill vara med och bidra till att utveckla och påverka arbetet inom prehospital vård. Du har en övergripande kunskap om sjukvårdsstrukturen i Region Stockholm och vi ser gärna att du tidigare arbetat inom ambulanssjukvården. Meriterande om du sedan tidigare är utbildad i prehospital sjukvårdsledning.

Hos oss är våra värderingar, Professionella & Empatiska samt Ansvarstagande & Samverkande, något som genomsyrar hela kulturen på SOS Alarm och att du kan relatera till dessa är en förutsättning för att trivas hos oss!

Eftersom SOS Alarm är ett säkerhetsklassat företag görs en säkerhetsprövning med registerkontroll enligt säkerhetsskyddslagen. Drogtest utan anmärkning är en förutsättning för anställning.

Låter detta intressant? Då urval och intervjuer sker löpande i denna rekryteringsprocess ber vi dig skicka in dig ansökan så snart som möjligt, dock senast den 12 september 2022.

Har du frågor? Kontakta rekryterande chef, Malin Andersson malin.andersson@sosalarm.se eller Sami Falkenberg sami.falkenberg@sosalarm.se
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Vård & Omsorg
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 12 sept 2022 (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SOS Alarm har en unik verksamhet. Dygnet runt, året om hanterar vi larm och koordinerar hjälpresurser vid olyckor, kriser och störningar i samhället. I nära samverkan med våra kunder och partners stärker vi den svenska trygghetskedjan. SOS Alarm ägs av oss alla gemensamt - genom staten och alla Sveriges Kommuner och Regioner. Tillsammans skapar vi ett tryggare Sverige för alla, nu och i framtiden.