Learning designer

Learning designer

Vi på SOS Alarm arbetar för ett tryggare Sverige för alla. Det gör vi genom att hjälpa människor i nödsituationer, hantera larm, koordinera arbete vid olyckor och kriser, samt genom att aktivt bevaka händelser och trender på nationell och global nivå. Vi gör allt detta i samverkan med våra kunder och partners - dygnet runt, årets alla dagar.

Ser du lärande och teknik som en naturlig del av ett företags framgång? Har du dessutom ett stort intresse av att följa trender inom kompetensutveckling och samtidigt som du gör skillnad varje dag på jobbet?

Med en stark gemenskap och stolthet gör vi skillnad varje dag

Som Learning designer är du en viktig del av SOS Alarms utbildningsavdelning med din förmåga att designa, producera utbildningar. Tillsammans med avdelningens medarbetare kommer du ansvara för att fortsätt vara i framkant, utveckla och tillhandahålla utbildning genom våra digitala produktioner för ett tryggare Sverige för alla och våra affärer. Har du förmågan att skapa utbildning utifrån verksamhetens behov genom din analytiska förmåga, samtidigt som du med ditt engagemang fortsätter skapa en lärande kultur? Då är du den vi söker till rollen som Learning designer.

Din vardag som Learning designer

Som Learning designer får du en spännande roll som sträcker sig över hela verksamheten där du får använda all din kunskap till att utveckla ett riktigt bra och modernt lärande. Rollen innebär bl.a. arbete med både nyproduktion samt förvaltning och uppdateringar av befintliga utbildningar. Du skriver manus utifrån beställarens krav och ansvarar för att ta fram rätt pedagogiskt lärande till den kanal som bäst lämpar sig för mottagarna kopplat till respektive kunskapsmål Dessutom kommer du även driva egna projekt vilket kräver att du har förmågan att vara lyhörd och flexibel inför verksamhetens behov.

Vi är ett team där transparens, ärlighet, mod, samarbete, ansvarstagande och inte minst att ha kul på jobbet tillsammans är viktigt. Du kommer att arbeta från våra nya och fräscha lokaler i Kista, vårt kontor i central Stockholm och till viss del hemifrån. Vår grund är baserad på vår SOS-anda, en kultur där en balans mellan struktur och flexibilitet alltid utforskas. Vissa av våra processer är riktigt bra, andra tål att utmanas.

Din talang

Dina personliga egenskaper är viktiga för tjänsten. Du är kreativ, prestigelös och tycker om att arbeta självständigt med flera pågående uppdrag. Du har strukturerat arbetssätt och är flexibel när det behövs, då vi lever i en föränderlig värld. Du ser samarbete som nyckeln till framgång. Du är en god lyssnare med en analytisk förmåga och utpräglad god kommunikativ förmåga såväl i tal som skrift.

För att bli framgångsrik i denna tjänst tror vi att du har erfarenhet av:
  • Du har tidigare erfarenhet av att strategiskt arbeta med digitalt lärande och produktion
  • Du har en erfarenhet av att omsätta beställningar till pedagogiska och moderna utbildningar
  • Du har tidigare erfarenhet av att driva egna projekt som skapar affärsnytta och engagemang genom utbildningsinsatser
  • Du har kunskap och erfarenhet av bl.a. manusproduktion, videoredigering, ljud samt animering
  • Du har en mycket god analytisk förmåga
  • Erfarenhet av att arbeta i ett kvalificerat LMS och författarverktyg
  • Pedagogisk kompetens och förmåga att designa och producera moderna utbildningar i såväl blended-, distans-, digitalt och klassrumsformat
  • Har förmåga att självständigt och strukturerat driva ditt eget arbete
Hos oss är våra värderingar, Professionella & Empatiska, samt Ansvarstagande & Samverkande, något som genomsyrar hela kulturen på SOS Alarm och att du kan relatera till dessa är en förutsättning för att trivas hos oss!

Vi ser gärna att du börjar hos oss under hösten 2022, efter överenskommelse.

Låter detta som något för dig? Sök till oss idag, dock senast 31/8. Vi arbetar löpande med urval.

SOS Alarm genomför säkerhetsprövning med registerkontroll på alla medarbetare enligt kraven ur säkerhetsskyddslag (2018:585). Även en kontroll enligt Lag (1974:191) om bevakningsföretag utförs och är aktiv under anställningsperioden. Drogtest utan anmärkning är en förutsättning för anställning.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Utbildning, Administration & Ledning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 31 aug 2022 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SOS Alarm har en unik verksamhet. Dygnet runt, året om hanterar vi larm och koordinerar hjälpresurser vid olyckor, kriser och störningar i samhället. I nära samverkan med våra kunder och partners stärker vi den svenska trygghetskedjan. SOS Alarm ägs av oss alla gemensamt - genom staten och alla Sveriges Kommuner och Regioner. Tillsammans skapar vi ett tryggare Sverige för alla, nu och i framtiden.