Produktägare på SOS Alarm – Tjänster som räddar liv

Produktägare på SOS Alarm – Tjänster som räddar liv

SOS Alarm erbjuder sina kunder ett brett urval av tjänster med syfte att skapa trygghet och säkerhet i olika miljöer. Våra kunder är staten, kommuner, landsting och företag. Produktägare är en ny roll på SOS Alarm och du kommer att arbeta med vårt team av Tjänsteutvecklare och förvaltare inom verksamhetsområdet Affär.

SOS Alarm erbjuder tjänster inom följande områden:
 • 112/Krisberedskap där SOS Alarm oftast är den första kontakten vid olycka och kris.
 • Räddningstjänster som hjälper räddningstjänsten att effektivisera sina resurser.
 • Säkerhetstjänster till företag och kommuner tex inbrottslarm, personlarm och kameratjänster.
 • Jourtjänster som förebygger och motverkar negativa effekter av händelser som kan påverka både företag och samhälle.
 • Vård och Trygghetstjänster till landsting och kommunal omsorg som ambulansdirigering och välfärdsteknik
VI SÖKER

Produktägare är en ny roll på SOS Alarm och för rätt person finns stora möjligheter att utveckla rollen. Rätt person är prestigelös med stort engagemang och vilja att lyckas. Du blir en viktig person i en grupp på 12 där vi värnar vår kultur och god samverkan.

Du har 3-5 års erfarenhet av att arbeta som produktägare. Du har en erfarenhet av att självständigt driva förvaltnings- och utvecklingsarbete i samverkan med både interna och externa intressenter.
Du är duktig på att kommunicera, är nyfiken med stor initiativförmåga och skarpt affärssinne.
 • Disponera och ansvara för en förvaltningsbudget
 • Sätta upp relevanta KPIér och mål för tjänsterna
 • Tjänsterna levererar på uppsatta mål och KPIér
 • Insamling, analys och sammanställning av utvecklingskrav, marknadskrav och önskemål
 • Ansvar för planering & prioritering av utvecklingsinsatser på både kort- och lång sikt i förhållande till kundnytta, affärsnytta och marknadskrav kontra insats i form av tid och kostnad
 • Intern och extern kommunikation samt dokumentation gällande produkten och av ny
 • Stödja support- och säljverksamheten i funktionsfrågor
ANSÖKAN

Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde snarast. Tjänsten är förlagd på vårt huvudkontor i centrala Stockholm.

Vi behandlar ansökningar löpande. Sista ansökningsdag är den 28 januari 2019.

För frågor om tjänsten, kontakta Jonas Lind, Chef för Tjänsteutveckling jonas.lind2@sosalarm.se eller har du frågor kring rekryteringsprocessen, kontakta oss på rekrytering@sosalarm.se. Observera att ansökan görs via vårt rekryteringssystem.

SOS Alarm är ett säkerhetsklassat företag och en säkerhetsprövning med registerkontroll görs enligt säkerhetsskyddslagen. Drogtest utan anmärkning är en förutsättning för anställning. Du ska vara svensk medborgare för att vara aktuell att jobba hos oss. För mer information, gå in på www.sosalarm.se
SOS Alarm har ett viktigt uppdrag, att vara navet som skapar trygghet och säkerhet. Detta ska bidra till att skapa ett tryggare Sverige för alla.
När krisen slår till är nödnumret 112 det nummer som hjälpsökande kan ringa. Ibland är krisen stor och berör många människor. Ibland drabbas en enskild individ eller en organisation. Oavsett vilket så är hjälpen bara ett samtal bort. Med den erfarenheten som bas har vi byggt en rikstäckande verksamhet av larmcentraler - som utgör grunden för vårt bidrag till ett tryggare Sverige.

Våra medarbetare kan med sin kompetens, sin empatiska förmåga och SOS Alarms effektiva system och metoder se till att alltifrån ambulans, räddningstjänst, polis och jourhavande präst, till jouroperatör och väktare kan göra sitt jobb. Vi är navet som skapar ett tryggare och säkrare Sverige.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Produktchef, Försäljning, Key Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.sosalarm.se/
Sista ansökningsdag 28 jan (8 dagar kvar)