Partneransvarig SOS Alarm

Partneransvarig SOS Alarm

Som partneransvarig ingår du i verksamhetsområdet Affär som har helhetsansvaret för SOS Alarms affär och består av enheterna Marknad, Tjänsteutveckling och Försäljning. Ditt huvuduppdrag kommer att vara att bibehålla och utveckla våra befintliga partners samt bearbeta nya potentiella partners enligt vår affärsplan.

Din placering kommer att vara till största delen på vårt huvudkontor i Stockholm, men resor i Sverige förekommer regelbundet.

Arbetsuppgifter

Dina främsta arbetsuppgifter kommer att vara:
  • Upprätta aktivitetsplaner och mål för större partners och återförsäljare
  • Genomföra förhandlingar avseende avtal och aktiviteter
  • Utveckling av samarbetet i form av rutiner som även arbetsrutiner och processer.
  • Skapa och utveckla affärsnätverk
  • Paketera tjänster och erbjudanden i samarbete med partners
  • Driva bearbetningen mot partners dels själv och dels via SOS Alarms KAM:ar
  • Genomföra partners evenemang i olika former
  • Uppföljning av genomförda planer och aktiviteter
  • Omvärldsbevakning inkl analys
Vi söker

Dig som är en professionell och empatisk person som vill förbättra din omgivning. Eftersom SOS Alarms verksamhet i vissa avseenden är unik i Sverige är det också vara viktigt att du är nyfiken, lyhörd och villig att lära dig nya saker samtidigt som du också ibland kommer behöva vara ifrågasättande.

Vi vill att du har gymnasieutbildning och gärna en teknisk högskoleutbildning alternativt ett tekniskt intresse. Ett krav är att du har någon form av affärsutbildning från högskola eller liknande. Vidare ser vi det som en förutsättning att du har arbetat minst 3 år framgångsrikt med försäljning via partners och återförsäljningar (BtoB) och vi tror att du har erfarenhet av säkerhetsbranschen. Har du tidigare arbetat som KAM är det ett plus.

För att bli framgångsrik i ditt uppdrag ser vi det som en förutsättning att du har ett affärsmässigt sätt och förmåga att bygga och utveckla affärsrelationer och sälja in våra visioner och tjänster. Du behöver utöver detta vara resultatinriktad, drivande och självgående. Du är lösningsfokuserad och kan se affärs- och utvecklingsmöjligheter. Samarbetsförmåga såväl internt och externt är en förutsättning.

Ansökan

Vi ser framemot din ansökan, sista ansökningsdag är den 20 augusti 2019. Vid frågor om tjänsten kontakta Försäljningschef Ole Lomstedt, ole.lomstedt@sosalarm.se eller på tel 072-2240185. Har du frågor om rekryteringsprocessen, kontakta oss på rekrytering@sosalarm.se

Vi ser gärna sökanden med såväl svensk som utländsk bakgrund men du måste vara svensk medborgare. Eftersom SOS Alarm är ett säkerhetsklassat företag görs en säkerhetsprövning med registerkontroll enligt säkerhetsskyddslagen. Drogtest utan anmärkning är en förutsättning för anställning.

Varmt välkommen med din ansökan!
SOS Alarm har ett viktigt uppdrag, att vara navet som skapar trygghet och säkerhet. Detta ska bidra till att skapa ett tryggare Sverige för alla.
När krisen slår till är nödnumret 112 det nummer som hjälpsökande kan ringa. Ibland är krisen stor och berör många människor. Ibland drabbas en enskild individ eller en organisation. Oavsett vilket så är hjälpen bara ett samtal bort. Med den erfarenheten som bas har vi byggt en rikstäckande verksamhet av larmcentraler - som utgör grunden för vårt bidrag till ett tryggare Sverige.

Våra medarbetare kan med sin kompetens, sin empatiska förmåga och SOS Alarms effektiva system och metoder se till att alltifrån ambulans, räddningstjänst, polis och jourhavande präst, till jouroperatör och väktare kan göra sitt jobb. Vi är navet som skapar ett tryggare och säkrare Sverige.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager
Typ av anställning Heltid
Hemsida https://www.sosalarm.se/
Sista ansökningsdag 20 jan (3 dagar kvar)