Kameraspecialist

Kameraspecialist

Vi på SOS Alarm erbjuder våra kunder ett brett urval av tjänster med syfte att skapa trygghet och säkerhet. Nu ska vi skapa marknadens bästa kameratjänster - vill du vara med?

Arbetsuppgifter

I denna roll är du med och bygger upp SOS Alarms kameraverksamhet där dina främsta arbetsuppgifter kommer att vara:
  • Utgöra SOS Alarms kameraspecialist, dvs vara experten på tekniken, tjänsterna och relevant lagstiftning och förmedla det till övriga organisationen
  • Stödja de interna processerna så att företagets olika delar samverkar för att sälja, producera, administrera och supporta kameratjänsterna. För att klara detta behöver du sätta dig in i det dagliga och operativa arbetet kring tjänsterna så att du har djup förståelse för verksamheten.
  • Vara kontaktperson mot SOS Alarms underleverantörer för tjänsten och hålla löpande dialog med våra kamerapartners
  • Disponera och ansvara för en förvaltningsbudget
  • Sätta upp och följa upp relevanta nyckeltal och mål för tjänsterna
  • Intern och extern kommunikation samt dokumentation gällande tjänsterna
  • Insamling, analys och sammanställning av utvecklingskrav, marknadskrav och önskemål
  • Planering & prioritering av utvecklingsinsatser på både kort- och lång sikt i förhållande till kundnytta, affärsnytta och marknadskrav kontra insats i form av tid och kostnad
  • Stödja SOS Alarms säljare och partners med kamerakompetens
  • Medverka vid kundmöten som kameraspecialist
Vi söker

Dig som är en professionell och empatisk person som vill förbättra din omgivning. Vi vill att du har gymnasieutbildning och ett tekniskt intresse. En önskan är att du har någon form av högskoleutbildning, tex affärsutbildning eller teknisk utbildning.

Vi vill att du har erfarenhet av teknisk kamerabevakning fungerar från projektering till installation och drift och gärna har förståelse för uppdraget som kameraoperatör.

För att bli framgångsrik i uppdraget vill vi att du har praktisk erfarenhet av nätverksbaserad CCTV och aktuell kamerateknik samt kunskap om aktuell lagstiftning, standarder och normer

En förutsättning är att du har ett affärsmässigt sätt och förmåga att bygga och utveckla affärsrelationer och sälja in våra visioner och tjänster. Du behöver utöver detta vara resultatinriktad, drivande och självgående. Du är lösningsfokuserad och kan se affärs- och utvecklingsmöjligheter. Samarbetsförmåga såväl internt och externt är en förutsättning. Det är en fördel om du har tidigare erfarenhet från rollen som produktägare.

Din placering kommer att vara på vårt huvudkontor i Stockholm, men resor inom Sverige förekommer regelbundet.

Ansökan

Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde snarast. Tjänsten är förlagd på vårt huvudkontor i centrala Stockholm.

Vi behandlar ansökningar löpande. Sista ansökningsdag är den 28 januari 2019.

För frågor om tjänsten, kontakta Jonas Lind, Chef för Tjänsteutveckling jonas.lind2@sosalarm.se eller har du frågor kring rekryteringsprocessen, kontakta oss på rekrytering@sosalarm.se.

SOS Alarm är ett säkerhetsklassat företag och en säkerhetsprövning med registerkontroll görs enligt säkerhetsskyddslagen. Drogtest utan anmärkning är en förutsättning för anställning. Du ska vara svensk medborgare för att vara aktuell att jobba hos oss. För mer information, gå in på www.sosalarm.se
SOS Alarm har ett viktigt uppdrag, att vara navet som skapar trygghet och säkerhet. Detta ska bidra till att skapa ett tryggare Sverige för alla.
När krisen slår till är nödnumret 112 det nummer som hjälpsökande kan ringa. Ibland är krisen stor och berör många människor. Ibland drabbas en enskild individ eller en organisation. Oavsett vilket så är hjälpen bara ett samtal bort. Med den erfarenheten som bas har vi byggt en rikstäckande verksamhet av larmcentraler - som utgör grunden för vårt bidrag till ett tryggare Sverige.

Våra medarbetare kan med sin kompetens, sin empatiska förmåga och SOS Alarms effektiva system och metoder se till att alltifrån ambulans, räddningstjänst, polis och jourhavande präst, till jouroperatör och väktare kan göra sitt jobb. Vi är navet som skapar ett tryggare och säkrare Sverige.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Säkerhet & Skydd, Bevakning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.sosalarm.se/
Sista ansökningsdag 28 jan (5 dagar kvar)