Har du ambulansbakgrund och vill koordinera ambulanssjukvården i Stockholms län?

Har du ambulansbakgrund och vill koordinera ambulanssjukvården i Stockholms län?

Vill du anta en utmaning där du får använda din breda kunskap och fingertoppskänsla. Vi erbjuder dig möjlighet att utvecklas i en dynamisk miljö tillsammans med - Ambulansdirigenter, SOS Sjuksköterskor, Prehospital bakjour och SOS-operatörer på SOS-centralen i Stockholm

Rollen som Operativ koordinator innebär att du har helhetssyn över hela sjukvårdssystemet för att säkerställa att patienter får rätt vårdinsats, i rätt tid med rätt resurs. Du har ett operativt koordineringsansvar för den prehospitala vården i Stockholms län.

I uppdraget har du ett mycket nära samarbete med den prehospitala bakjour och ett nära samarbete med övriga funktioner inom prioriterings- och dirigeringstjänsten, strategisk koordinator, TIB Region Stockholm, prehospitala vårdgivare och leverantörer samt övriga berörda vårdgivare inom Region Stockholm.

I rollen ingår samverkan både internt och extern och du kan komma att arbeta under dygnets alla timmar 365 dagar om året.

Är du rätt för oss?

Du är ambulanssjukvårdare eller sjuksköterska med erfarenhet från ambulans- eller akutsjukvård. Du talar flytande svenska och har goda kunskaper i engelska.

Du motiveras av att arbeta med att skapa tillit och förtroendefulla relationer, du har mycket god samarbetsförmåga, tycker om att arbeta i team, har lätt för att kommunicera i tal och skrift.

Vi vill att du har goda kunskaper om Region Stockholms vårdutbud, 1177 Vårdguiden och Vårdgivarguiden, och god kunskap om de medicinska riktlinjer som gäller för ambulanssjukvården i Stockholm. Meriterande är om du har genomgått katastrofmedicinsk ledningsutbildning.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta oregelbundna tider då SOS Alarm är en verksamhet som finns till för hjälpsökande dygnets alla timmar, årets alla dagar

Du behöver vara svensk medborgare för att kunna arbeta hos oss.

Ansökan

Välkommen med din ansökan via vår karriärsida https://www.sosalarm.se/karriar/ledigatjanster/

Vid frågor om tjänsten kontakta platschef Susanne Lundholm, susanne.lundholm@sosalarm.se.

Vid frågor om rekryteringsprocessen kontakta HR Business Partner Dan Svensson, dan.svensson@sosalarm.se

SOS Alarm har ett prioriterings- och dirigeringstjänster avtal med Region Stockholm.
Under dygnets alla timmar, året runt, ska SOS Alarm ta emot och handlägga samtliga larmsamtal och ambulansbeställningar inom Regionens ansvarsområde. I avtalet avseende prioriterings- och dirigeringstjänster ingår operativ koordinering för prehospital vård i Region Stockholm.

Nyckelord: Ambulans, akutsjukvård, SLL, sjukhusSOS Alarm har ett viktigt uppdrag, att vara navet som skapar trygghet och säkerhet. Detta ska bidra till att skapa ett tryggare Sverige för alla.

Dygnet runt larmar vi ut hjälpresurser vid olyckor och samhällskriser. Dessutom bedriver SOS Alarm ett kommersiellt verksamhetsområde som arbetar med bland annat inbrottslarm, brandlarm, personlarm, hisslarm och driftlarm. Vi tillhandahåller även kundorienterade jourtjänster så som samhällsjourer, fastighetsjourer och entreprenörsjour, vilket nyttjas av kunder från såväl privata sektorn som offentliga sektorn. Ett omfattande förändringsarbete har påbörjats för att säkerställa att SOS Alarm är marknadsledande inom sitt verksamhetsområde och levererar kvalitet i världsklass med syfte att leva upp till visionen om ett tryggare Sverige för alla.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Sjuksköterska
Typ av anställning Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.sosalarm.se/
Sista ansökningsdag 2 juni 2019 (13 dagar kvar)