Frontendutvecklare

Frontendutvecklare

I detta arbete spelar våra duktiga medarbetare på IT en mycket stor roll och just nu söker vi fler kollegor. Som Frontendutvecklare hos oss kommer du få vara med och vidareutveckla vår verksamhet och vara med i spännande projekt där dina kunskaper och färdigheter kommer öka svenska folkets säkerhet.

Om rollen

I rollen som Frontend-utvecklare tillhör du vårt nyformade Frontend-team som arbetar i nära samarbete med våra andra agila team på utvecklingsavdelningen. Du kommer att få jobba brett inom Frontend och vara drivkraften i detta område på SOS Alarm. Förutom att samarbeta med UX/UI-designers kommer du tillsammans med ditt team att ansvara för att ständigt utveckla och förbättra SOS Alarms verksamheter.

Vem är du?

Som person gillar du att samarbeta och sprida dina kunskaper till andra. Du tar egna initiativ i såväl det dagliga arbetet som i din personliga utveckling. Du har även ett öga för detaljer och älskar pixel-perfekt design. Förutom detta behärskar du det svenska språket i tal och skrift.

I din tekniska bakgrund har du minst 4 års erfarenhet av gränssnittsutveckling inom följande områden:
  • HTML, CSS (SASS) och JavaScript
  • Angular (Vue/React)
  • TypeScript
För oss är det viktigt att vi bygger användarvänliga gränssnitt. Därför ser vi det som meriterande om du är van vid att arbeta med WCAG-direktiven och har förståelse för UX/UI-design med tillhörande verktyg. Meriterande är också Angular 8+, Bootstrap 4+, GIT, CMS-kunskap, Jira/Confluence, Figma och förståelse för .Net-utveckling.

Hos oss är våra värderingar, Professionella & Empatiska samt Ansvarstagande & Samverkande, något som genomsyrar hela kulturen på SOS Alarm och att du kan relatera till dessa är en förutsättning för att trivas hos oss!

Start: Omgående med hänsyn till eventuell uppsägningstid

Plats: Rådmansgatan 38, Stockholm

Kontakt: olivia.lundmark@sosalarm.se

Vänligen observera att vi inte tar emot ansökningar via email.

Eftersom SOS Alarm är ett säkerhetsklassat företag görs en säkerhetsprövning med registerkontroll enligt säkerhetsskyddslagen (1985:585). Även en kontroll enligt Lag (1974:191) om bevakningsföretag utförs och är aktiv under anställningsperioden. Drogtest utan anmärkning är en förutsättning för anställning.

Vi gör löpande urval så tveka inte med att skicka in din ansökan redan idag!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Front-end utvecklare, Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.sosalarm.se/
Sista ansökningsdag 18 apr 2021 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi på SOS Alarm är varje dag med och skapar ett tryggare Sverige. Vi larmar ut hjälpresurser vid olyckor och samhällskriser dygnet runt, årets alla dagar. Vi är ett värderingsstyrt bolag med en vision om ett tryggare Sverige för alla. Utöver det har vi även en central roll i samhällets krisberedskap. Vi är marknadsledande och verksamma inom såväl offentlig som privat marknad, med växande kommersiella tjänsteområden.