Ansvar & Arbetsuppgifter
Du ansvarar tillsammans med VD för försäljning av SM Powers produkter/lösningar till såväl befintliga som nya kunder, internationellt och nationellt. Tjänsten innefattar ett delat ansvar för marknads- och försäljningsstrategin. Operativt tar du ett självständigt ansvar för alla delar i säljcykeln dvs försäljningsplanering, bokning och genomförande av kundmöten och kundaktiviteter.

Som Säljare har du eget budgetansvar samt ansvarar för kundförhandlingar och offertarbete.

Hos kund träffar du Produktchefer, R & D chefer, Inköpare m fl. Till stöd internt har du några av Sveriges ledande experter och utvecklare.

Erfarenheter & Kompetenser
Du har en teknisk utbildning i botten samt erfarenhet av uppsökande försäljning inom B2B av projekt/produkter/lösningar inom teknikutveckling. Vi ser helst att du har erfarenhet inom kraftelektronik. Internationell försäljningserfarenhet är meriterande.

Goda svenska och engelska kunskaper är ett krav i såväl tal som skrift.

Som person drivs du av att bygga långsiktiga relationer, är förtroendeingivande och lyhörd.

Erbjudande
Hos SM Power får du utveckla och utvecklas. Du erbjuds en ny och central position inom ett snabbväxande och välmående företag och koncern. Du får stor frihet att själv påverka innehållet i rollen i en stimulerande arbetsmiljö tillsammans med erfarna kollegor.

Du är delaktig i hela processen från idé till färdig produkt

Din ansökan
För mer information och för att skicka in din ansökan vänligen besök www.interselection.se och gå vidare till aktuella rekryteringar. Du kan även kontakta våra konsulter på Interselection Michael Wiander 0702-032232 Kjell Eriksson, 0709-41 90 09. Vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt. Välkommen!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 24 aug 2020 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SM Power AB ingår i Micropower Group. Koncernen designar, tillverkar och marknadsför batterier, batteriladdare och strömförsörjning till bl a truckar, fordon och industriapplikationer med kunder i hela världen. Micropower Group finns representerade med egna bolag i Sverige, Finland, Tyskland, USA och Kina.

Koncernen, har en imponerande tillväxttakt, omsättningen för 2019 uppgick till ca 750 miljoner SEK och ca 330 anställda och är en av Europas största tillverkare av industriella batteriladdare och litium jon batterier. För mera information om koncernen vänligen besök http://www.micropower-group.com

SM Power, med kontor i Bromma och Hong Kong, är ett teknik- och innovationsdrivet företag som designar, utvecklar, testar och producerar (via samarbetspartners i Kina) kundanpassade mobila strömförsörjningssystem (Custom Power). Under de senaste 25 åren har SM Power utvecklat mer än 400 produkter och levererat miljontals enheter till kunder och partners inom t ex industri, telekommunikation, transport, medicin, marin och försvar. SM Powers styrka ligger i att kombinera innovationskraft med produktförvaltning där företaget tar ett totalägarskap under hela produkslivcykeln. SM Power tar ett aktivt ansvar för miljön bl a genom att leverera batteriladdare/strömförsörjning som håller verkningsgrader på upp till 96 % (branschsnitt 92%).

Genom att kombinera svensk konstruktionsmetodik med asiatisk produktion tar vi fram det bästa av båda världarna. Läs mera om företaget http://www.smpower.se