Säljande Konsult till Thomas International i Stockholm

Säljande Konsult till Thomas International i Stockholm

I mer än 35 år har vi hjälpt våra kunder att förverkliga den verkliga potentialen hos sina medarbetare. Med hjälp av våra personbedömningsverktyg får företagsledare och HR den insikt som krävs för att rekrytera och hantera sina medarbetare på bästa sätt.

Vi fortsätter att växa på en marknad där vi redan har en stark position och söker därför nya medarbetare som utgår från kontoret i Nacka och har Stockholmregionen som arbetsort. Tjänsten är på heltid.Vi söker dig som
  • Har ett stort kontaktnät och gillar att göra affärer
  • Har förmåga att förstå organisationer och ledarskap
  • Har B-körkort, samt tillgång till bil
  • Är självständig, driven och utåtriktad
Följande ses som meriterande
  • Säljerfarenhet
  • Erfarenhet av tester/analyser för arbetslivet
  • Rekryteringserfarenhet eller coacherfarenhet
  • Erfarenhet av nykundsbearbetning
Vi erbjuder
Vår mission är att möjliggöra för våra kunder att använda våra personbedömningsinstrument för att skapa maximalt värde för sin organisation. Våra bedömningsinstrument är enkla att förstå, snabba och enkla att använda och ger snabba resultat. Detta är en spännande process att få hjälpa kunden med - dina kunder får snabbt utväxling av det du säljer.

Vi utbildar dig, ger dig råd och praktisk hjälp. Du får en stark organisation bakom dig och med en egen stark drivkraft och vilja att göra affärer finns alla förutsättningar att lyckas och utvecklas hos oss.

Rollen
Tjänsten innefattar främst nykundsbearbetning där din roll är att sälja in våra bedömningsinstrument och tjänster. Ett antal befintliga kunder kommer också att dediceras dig och din roll är att ge dem support i deras arbete med våra testverktyg.

Tjänsten kräver en person som förmår inspirera och hantera andra personer och som drivs av att prestera och skapa resultat. Du har hela tiden med människor att göra och arbetet innebär också att du, trots motstånd och hinder på vägen, kan nå konkreta och mätbara resultat. Förmågan att kommunicera och komma överens med andra är viktiga aspekter för att lyckas i rollen. Du behöver vara självstartande, konkurrensinriktad, fantasifull, rättfram, inflytelserik, övertygande och självsäker. Självständighet, rörlighet, aktivitet, högt tempo och auktoritet är också egenskaper som kan vara värdefulla i denna befattning.

Ansökan
Passar du in på ovan profil vill vi gärna komma i kontakt med dig! Sista ansökningsdag är den 15 oktober. Du ansöker genom att fylla i ansökningsformuläret till höger.

I denna rekrytering samarbetar vi med Roi Rekrytering. Vid frågor kan du kontakta ansvarig rekryteringskonsult Jonas Bågeman på mail jonas.bageman@roirekrytering.se eller 0735-103293. Observera att vi INTE tar emot ansökningar per e-post!

Eventuella frågor kring företaget eller rollen besvaras av bolagets VD och grundare Per Falck, på telefon 070-774 0010.

Om oss
Thomas International är den största privata globala leverantören av psykometriska testverktyg. Våra verktyg bygger på mångårig gedigen psykometrisk forskning och vi stärker företagsledare genom att ge dem de verktyg de behöver för att utveckla sina medarbetare, team och kultur. Vi erbjuder verktyg på 56 språk och finns tillgängliga i mer än 100 länder. Idag arbetar vi med 32 000 företag och 300 000 utbildade Thomas användare världen över. Våra kunder finns i alla typer av verksamheter av alla storlekar vilka genomför mer än 2 miljoner bedömningar varje år. I Sverige har vi funnits i snart 30 år och läs gärna mer om oss på www.thomasinternational.net
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Affärsutvecklare
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)