Asfaltarbetare

Asfaltarbetare

Om jobbet
SL Asfalt AB växer och vi letar efter två asfaltarbetare.

På SL Asfalt AB är vi 7 medarbetare som jobbar som asfaltsläggare och arbetsledare. Vi får in en stor mängd förfrågningar från uppdragsgivare löpande, från både privatkunder till stora företag där vi är underentreprenad, och vi vill därför bli fler.

Du kommer vara en del av ett team på 5 asfaltsläggare och ni kommer samarbeta mycket. Vi erbjuder dig kollektivavtal, försäkring och tjänstepension. Då vi också arbetar med förarbete finns det stor möjlighet att utvecklas inom bolaget, vilket du även kan göra genom att avancera till exempelvis arbetsledare.

Arbetsuppgifter
Teamet börjar dagen med ett uppstartmöte och åker sen ut till respektive arbetsplats i Stockholm. Dina arbetsuppgifter består av drift och underhåll av vägar, anläggningsarbeten så som gång- och cykelbanor, busshållplatser, parkeringsplatser m.m. inom Stockholmsområdet. Som person är du noggrann och kvalitetsmedveten. Du är bra på att följa instruktioner och tycker om att hjälpa till där det behövs. Du är en person som jobbar bra i grupp men även kan vara självständig i ditt arbete.

För att lyckas i rollen tror vi att du har följande egenskaper och erfarenheter:
  • Du har körkortsbehörighet C (CE är meriterande)
  • Ett par års erfarenhet av asfaltarbete (som läggarförare och/eller vältförare)
  • Noggrann och ordningsam
  • Bra på att samarbeta
  • Handlingskraftig
  • Talar antingen svenska, engelska eller lettiska/polska
För att kunna uppnå ett så bra samarbete som möjligt behöver du kunna prata antingen engelska eller svenska. Det är också fördelaktigt om du kan kommunicera på antingen lettiska eller polska.

Du är ingen kontorsråtta som vill jobba 8-17, utan du vill arbeta utomhus och gillar när saker händer, gärna i ett högt tempo. Du trivs med en varierad arbetsdag, få träffa människor och att stolt kunna peka på något konkret som du åstadkommit, som exempelvis en cykelbana eller en parkeringsplats. Att vi är underentreprenad till ett stort bolag och du kommer ha viktiga kontakter är ett plus i kanten.

Kvalifikationer

Asfaltarbetare - 1-2 års erfarenhet

Körkort

Krav
  • C - Egen bil krävs
Ansökan
Om du känner igen dig i arbetsbeskrivningen ovan vill vi gärna komma i kontakt med dig så snart som möjligt! Skicka din ansökan och CV till liga.zauna@gmail.com

Vi intervjuar löpande för denna tjänst.
#jobbjustnu

Om anställningen

Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Var ligger arbetsplatsen?

Solbergsvägen 56

16866 BROMMA
Mer info
Kontaktperson Liga Zauna
Email Mejla Liga Zauna
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 10 juli 2020 (42 dagar kvar)