Vill du arbeta som AML Analytiker med start i början av augusti?

Vill du arbeta som AML Analytiker med start i början av augusti?

Vill du utvecklas vidare inom bank och finans? Trivs du i en administrativ roll med mycket ansvar? Detta är ett konsultuppdrag med start i början av augusti och fram till årskiftet med goda möjligheter till förlängning eller överrekrytering till vår kund.

I rollen som AML Analytiker hos vår kund som är en bank kommer du hantera följade arbetsuppgifter:
  • Bevaka finansiella system för att upptäcka oegentligheter.
  • Verifiera information och göra kortare analyser/utredningar av data som verkar felaktig.
  • Säkerställa att information om kunder är korrekta i systemet.
  • Rapportera till Finansinspektionen samt andra myndigheter vid oegentligheter.
  • Arbeta med andra administrativa och kundnära arbetsuppgifter.
Vem är du?

Vi söker dig som har jobbat heltid eller vid sidan av studier på bank eller inom finans tidigare och dig som har en högskoleutbildning, gärna inom ekonomi eller juridik och som person är du driven, noggrann, strukturerad och har lätt för att följa riktlinjer.

Ansökan

Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 2020-07-15.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy: https://sjr.se/gdpr/integritet...


Konsult hos SJR
Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.


Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare. Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.

SJR är idag cirka 550 medarbetare fördelade på tre regioner - Stockholm, Väst och Syd, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Helsingborg. Koncernen består av moderbolaget SJR in Scandinavia AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB, Ogunsen AB, SJR IT AB och WES AB.


Titel: AML Analytiker
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bank, Finans & Försäkring, Bank & Finans
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 28 aug 2020 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.