Vi söker en säljcontroller som är en stjärna på Excel och vill arbeta i Akalla

Vi söker en säljcontroller som är en stjärna på Excel och vill arbeta i Akalla

Är du grym på excel och vill arbeta som Sales Controller på ett internationellt bolag? Vill du utvecklas och växa tillsammans med ditt team och med bolaget? Har du erfarenhet av redovisning eller controlling och är i början av din karriär?

Vår kund är ett stort och internationellt bolag inom elektronik och sitter i moderna lokaler i Akalla. Denna roll inleds 12 månader som konsult, men övergår sedan i en tillsvidareanställning.

För rätt person finns alla möjligheter till utveckling och en långsiktig karriär inom koncernen.

Som Sales Controller hos vår kund kommer du att arbeta i ett team om cirka fyra personer. Du har ditt eget ansvarsområde, men arbetar samtidigt tillsammans i teamet för att nå bästa resultat.

Arbetsuppgifterna kommer bland annat att innehålla nedan:
 • Analys och uppföljning av försäljningskostnader
 • Rapportering
 • Kontakt med säljteamet för att effektivisera försäljningsflödet
 • Analysera månadsbokslut och följa kostnadsvariationer
 • Se och förstå samband i förändringar av kostnader
 • Säkerställa att system används effektivt
För att lyckas i rollen tror vi att du har nedan erfarenheter och egenskaper:
 • Det krävs att du har väldigt hög nivvå i Excel och kan programmera macron
 • Du har en mycket stark analytisk förmåga
 • Du har god redovisningserfarenhet
 • Du är pedagogisk och kan kommunicera väl med icke-ekonomer, i det här fallet säljare för att de ska nå bästa resultat
 • Du har en hög arbetsmoral
 • Du är snabblärd och har ett stort intresse för siffror och analys
 • Du talar och skriver flytande på engelska då bolagets koncernspråk är engelska
Vidare tror vi att du gillar att omge dig av kollegor, har ett strukturerat arbetssätt och en problemlösande inställning.

Lite mer information
Uppdraget är ett konsultuppdrag på 12 månader med anställning hos SJR men med senare överrekrytering till kund om det känns bra för både dig och kund. Uppdraget startar i maj. Urvals- och intervjuarbetet kommer att ske löpande. Du söker tjänsten via www.sjr.se. Alla ansökningar och kontakter kommer att behandlas konfidentiellt. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare, Emma Hultberg, på telefonnummer: 076 647 16 41. Jag ser fram emot din ansökan - varmt välkommen!

Om SJR

SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Controller
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 6 maj (47 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.