Värdepappersadministratör till storbank

Värdepappersadministratör till storbank

Värdepappersadministratör till storbank

Nu söker vi en värdepappersadministratör till Backoffice. Du ansvarar tillsammans med dina kollegor för hantering av värdepapper i form av settlement, avstämningar, priskontroll, fondvärdering och räntebokningar. Du deltar i verksamhetsutveckling och implementering av nya funktioner och administration.

Kompetenskrav

Vi söker dig som är ansvarstagande och lösningsorienterad. Du trivs med att arbeta självständigt såväl som i grupp och är van vid att sätta dig in i nya arbetsuppgifter. För att lyckas i rollen ser vi att du har
  • Högskoleutbildning
  • Goda kunskaper i engelska
  • Arbetserfarenhet från finanssektorn
  • Erfarenhet av värdepapperssystem, gärna Simcorp Dimension.
  • Kunskap om värdepappersinstrument, speciellt derivat
  • Erfarenhet kring Alternativa Investeringar, Private Equity-fonder
Ansökan För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig Konsultchef Elin Hansen på elin.hansen@sjr.se Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Detta är ett konsultuppdrag med start omgående och 12 månader framåt.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy: https://sjr.se/gdpr/integritet...


Konsult hos SJR

Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.


Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare. Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.

SJR är idag cirka 550 medarbetare fördelade på tre regioner - Stockholm, Väst och Syd, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Helsingborg. Koncernen består av moderbolaget SJR in Scandinavia AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB, Ogunsen AB, SJR IT AB och WES AB.


Titel: Värdepappersadministratör till storbank
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Bank, Finans & Försäkring, Bank & Finans
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 25 okt 2019 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.