UC söker Prestigelös Produktspecialist till Service och Solution

UC söker Prestigelös Produktspecialist till Service och SolutionDrivs du av att förvalta befintliga tjänster och lösningar men också bidra till att effektivisera processer för UCs kunder? Vi söker nämligen en teknisk Produktspecialist till vårt affärsområde Risk Decision. Trivs du på företag som är prestigelöst och med mycket teamkänsla?

Då har UC din nästa tjänst!

Nu händer det mycket hos UC i Liljeholmen. Vill du vara med på en tillväxt och moderniseringsresa hos dem? UC söker en teknisk Produktspecialist till deras affärsområde Risk Decision. UC välkomnar dig till ett härligt gäng kollegor som är engagerade och ambitiösa.

Arbetsuppgifter;
I rollen som Produktspecialist arbetar du med UCs portfölj innehållande bl.a. API:er, filleveranser och webinterface. Du kommer att förvalta befintliga tjänster och lösningar men också bidra till att effektivisera processer för våra kunder. Du kommer bl.a

Utforma, implementera och kvalitetssäkra kundleveranser/lösningar inom leveransteamet

Bistå våra säljare med din specialistkompetens vid kundförfrågningar och upphandlingar

Delta i kund- och utvecklingsprojekt

Supportera och koordinera vid incidenter

Kravställa, testa och verifiera våra tjänster

Rollen är bred och innebär många kontaktytor i organisationen och mot våra kunder där du får nytta av både dina relationsskapande egenskaper såväl som din tekniska och analytiska förmåga.

För att trivas hos UC;
Bör du ha en utbildning inom ekonomi, it eller liknande från högskola/universitet och ha några års relevant arbetslivserfarenhet från liknande roller - gärna från bank & finans. Du ska ha lätt för att sätta dig in olika system samt vara flytande i både tal och skrift i svenska och engelska.

Vi tror att du är en prestigelös och entusiastisk person med stort driv och engagemang. Ett öga för detaljer är viktigt men likaväl att se helheten för att tillmötesgå våra kunders behov. Bakom dig har du ett team där vi tillsammans ansvarar för leverans, förvaltning och nyutveckling av våra produkter och tjänster - samtidigt som de har riktigt roligt på jobbet! UC vill alltid uppnå hög kvalitet och servicenivå mot kunder såväl som kollegor och därför värdesätter vi öppenhet, feedback och kontinuerlig utveckling.

Intresserad?
I denna rekrytering samarbetar UC med SJR. Skicka in Din ansökan snarast då urval och intervjuer sker löpande. Du söker tjänsten via www.sjr.se . Alla ansökningar och kontakter kommer att behandlas konfidentiellt. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult, Helena Öberg, 076-647 16 03.

Vi ser fram emot din ansökan!

Oavsett hur bra vi trivs på jobbet tycker vi att det är viktigt att det finns en balans mellan jobb och ledig tid. Inom UC och Asiakastieto Group arbetar vi kontinuerligt med välmående och hälsa som förbättrar människors välbefinnande och bidrar till att våra anställda får de förutsättningar de behöver för att prestera när de är på jobbet och kunna koppla av när dagen är slut. Titta gärna på vår film längre ner i annonsen för att få en känsla av vilka vi är.

Asiakastieto Group är ett svenskt-finskt företag med engelska som arbetsspråk - därför bör du vara flytande i engelska i såväl tal som skrift.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy https://sjr.se/gdpr/integritet...
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Bank, Finans & Försäkring, Bank & Finans
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 3 juni 2019 (45 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.