Treasury inom Cash Management till internationellt försäkringsbolag

Treasury inom Cash Management till internationellt försäkringsbolag

Vi på SJR söker efter en Treasury till ett välrenommerat internationellt försäkringsbolag mitt i Stockholms City. Vi söker dig som har jobbat med Treasury Accounting inom Cash Management, Corporate Treasury, bank eller försäkring. Du välkomnas till en motiverad och prestigelös grupp på 4 personer.

Arbetsuppgifter

Då gruppen är liten innebär det att rollen är av en bred karaktär. Men du kommer i huvudsak att arbeta med bl.a;
  • Löpande hantering av betalningar av försäkringstransaktioner och operationella transaktioner
  • Löpande bokföring kopplat till Treasury
  • Avstämningar av konton
  • Upprättande av månadsbokslut och rapportering
  • Cash Management
I tjänsten ingår även administration av leveransbetalningar, vara delaktig i cash managementprojekt och vara med att utveckla företaget framåt. Du kommer i denna roll ha mycket kontakt med kundens internationella filialer.

Vi söker dig

Du har en akademisk utbildning inom ekonomi och ha jobbat med ovanstående uppgifter i minst 3 år. Du har erfarenhet från att ha jobbat med Corporate Treasury, bank eller försäkringsbolag. Har du tidigare jobbat i Visma eller Cash Management är det en merit men inget krav. Du har erfarenhet från Excel och är flytande i tal och skrift i både svenska och engelska.

För att trivas hos kunden bör du vara analytiskt lagd, lösningsfokuserad och stresstålig. Du är en teamspelare som jobbar prestigelös och flexibelt. Du har lätt för att se detaljer samtidigt som du kan lyfta blicken, du är strukturerar och är duktig på att prioritera. Vi ser självklart att du har ett härligt driv med mycket positiv energi.

Välkommen med din ansökan!

Denna tjänst är inledningsvis ett konsultuppdrag på 6 månader med start i januari/februari. Det finns stor chans till förlängning eller överrekrytering till kunden därefter. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Har du frågor om tjänsten, kontakta konsultchef Linda Marcus på 070 - 4715918.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy: https://sjr.se/gdpr/integritet...

Konsult hos SJR

Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.

Om företaget

SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare. Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.

SJR är idag cirka 550 medarbetare fördelade på tre regioner - Stockholm, Väst och Syd, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Helsingborg. Koncernen består av moderbolaget SJR in Scandinavia AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB, Ogunsen AB, SJR IT AB och WES AB.

Titel: Treasury Accountant
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 21 feb 2020 (34 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.