Technical accountant till Försäkringsbolag

Technical accountant till Försäkringsbolag

Är du en engagerad person som vill arbeta i en internationell och spännande miljö? Som Technical accountant får du möjlighet att kombinera dina färdigheter i administration och kvalitet med teamorienterade kollegor där ni tillsammans gör verklig nytta för kunderna

Arbetsuppgifter

I denna tjänst har du en central roll i en grupp där det ställs stora krav på noggrannhet och siffersinne samt att du är lyhörd och strukturerad. Du kommer att registrera och göra bokningar av premier, avräkningar på premier, registrera in risker samt in och utbetalningar. Du kommer även att bevaka och matcha premierna mot avtal och göra avstämningar. Arbetet innebär en hel del internationella kontakter med försäkringsmäklare i Norden och på Londonmarknaden men även runt om i världen.

Försäkringsbolaget är en del av ett av världens största försäkringskoncerner, med en årlig premievolym på ca EUR 35 miljarder och som är verksam i över 150 länder. På Stockholmskontoret jobbar ca 100 personer i ljusa och trivsamma lokaler på Kungsholmen och du välkomnas in i ett glatt och prestigelöst klimat med engagerade kollegor.

Vem är du?

Vi söker dig som har en utbildning inom ekonomi och gärna med några års arbetslivserfarenhet inom ekonomi. Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift samt att du är duktig på Officepaket, framför allt i Excel.

Ansökan

Detta är ett konsultuppdrag med start omgående och 12 månader framåt.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Elin Hansen på elin.hansen@sjr.se

Vi intervjuar löpande så sök redan idag

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy: https://sjr.se/gdpr/integritet...


Konsult hos SJR

Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.


Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare. Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.

SJR är idag cirka 550 medarbetare fördelade på tre regioner - Stockholm, Väst och Syd, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Helsingborg. Koncernen består av moderbolaget SJR in Scandinavia AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB, Ogunsen AB, SJR IT AB och WES AB.


Titel: Technical Accountant
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bank, Finans & Försäkring, Försäkring
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 26 jan 2020 (42 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.