Teamledare till härligt controllerteam i Norrtull

Teamledare till härligt controllerteam i Norrtull

Vår kund söker nu en duktig controller som vill ta ett teamledaransvar för en engagerad grupp om 6 personer. Kunden sitter i härliga lokaler vid Norrtull och de söker någon för ett konsultuppdrag som är tänkt att starta 11 november och pågå till slutet av oktober 2020. Resor i tjänsten förekommer och är inget problem för dig.

Vem är du?

Vi söker dig som arbetat med controlling ett par år och som trivs i en ledarroll. Du har koll på siffror, förstår samband och kan härleda mönster och trender. Dina arbetsppgifter kommer bland annat innehålla;
  • månadsbokslut med tillhörande justeringar och rättningar
  • budgetarbete
  • intern kontroll och regelefterlevnad
  • kalkyler
  • analyser och uppföljning
  • utbildning av intern personal
  • stötta kollegor med det ekonomiska perspektivet
Tidigare erfarenhet av ledarskap är inget krav, men meriterande. I rollen har du många kontaktytor, vilket ställer stora krav på att du är social och utåtriktad. Du är länken mellan ekonomin och avdelningschefer, vilket betyder att du måste kunna kommunicera på ett tydligt sätt och argumentera för din sak, samtidigt som du är ödmjuk och har lite fingertoppskänsla. Du ser samarbete som något självklart. Du är prestigelös och du tar hjälp av kollegor när det behövs.

Bolaget arbetar i flertalet system och står också inför ett systembyte, så du ska vara systemvan och lättlärd. Det är viktigt att du är snabb in i arbetet, vilket kräver erfarenhet och att du är trygg i din roll inom controlling.

Ansökan

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig Konsultchef Rebecca Persson via e-post; rebecca.persson@sjr.se. Vi intervjuar löpande och uppdraget tillsätts så snart rätt person hittats. Så skicka din ansökan direkt!

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy: https://sjr.se/gdpr/integritet...

Konsult hos SJR
Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.


Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare. Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.

SJR är idag cirka 550 medarbetare fördelade på tre regioner - Stockholm, Väst och Syd, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Helsingborg. Koncernen består av moderbolaget SJR in Scandinavia AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB, Ogunsen AB, SJR IT AB och WES AB.


Titel: Teamledare till härligt controllergäng
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Ekonomi, Controller
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 21 nov 2019 (35 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.