Teamledare till Skandikon

Teamledare till Skandikon

Teamledare som drivs av att leda i förändring - start omgående

För Skandikons räkning söker vi nu en operativ Teamledare. Vår kund tillhandahåller pensionsadministrativa tjänster och konsulterande verksamhet inom pensionsområdet. Uppdraget är med start omgående och sträcker sig sex månader framåt med en eventuell förlängning. Kunden sitter i fina lokaler i centrala Stockholm och uppdraget är på heltid.

Det här är rollen för dig som tycker om att arbeta/leda i förändring, ha många kontaktytor och bollar i luften samtidigt, samt har erfarenhet från stiftelser. Som Teamledare arbetar du operativt samt arbetar med att strukturera, planera och kvalitetssäkra gruppens arbete. Du kommer att rapportera direkt till CFO.

Tjänsten innebär både att stötta gruppen och att arbeta operativt i kunduppdrag. I gruppens arbete ingår bokslut, prognoser, analyser och uppföljning. Sammanställning av rapporter till stiftelserna, värdeberäkningar, kvotandelsberäkningar, betalningar, besvara frågor från andelsägare via mail och telefon samt administration av utbetalning av vinstandelar, arvoden och anslag. Gruppens kunder består främst av vinstandelsstiftelser men även av avkastningsstiftelser, samförvaltade avkastningsstiftelser, pensionsstiftelser och personalstiftelser. Kontakten med företagets kunder och revisorer kommer även att utgöra en viktig del av ditt arbete.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
  • Leda, utveckla och kvalitetssäkra arbetet inom gruppen
  • Strukturera och planera avdelningens arbete
  • Vara ett stöd för gruppen och arbeta operativt i olika kunduppdrag
  • Kontakt med företagets kunder
  • Stötta gruppen i arbetet med finansiell redovisning och rapportering
  • Vi tror att du är utbildad Civilekonom och har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.
Har du tidigare arbetat på försäkringsföretag och arbetat med värdepappersadministration är det ett stort plus.

Det är meriterande men inget krav att du har erfarenhet från försäkring/finansavdelning eller bank. Det är av stor vikt att du har gedigen operativ erfarenhet av redovisning. Du har tidigare dokumenterad erfarenhet från en ledarroll. Tjänsten förutsätter goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.

Det här är en roll för dig som drivs av att förbättra, utveckla och förnya processer och som är trygg i sin roll som ledare och har förmågan att motivera och engagera andra. Därtill är du van vid att arbeta självständigt och resultatorienterat och har en positiv inställning. Rollen innebär flera kontaktytor, både internt och externt, varför det är av stor vikt att du har en god social kompetens och förmåga att arbeta med och utveckla företagets kundrelationer.

Konsult hos SJR

Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.

Om företaget

SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå.

Ansökan

I den här rekryteringen så samarbetar Skandikon med SJR. Urvals- och intervjuarbetet kommer att ske löpande. Du söker tjänsten via www.sjr.se. Alla ansökningar och kontakter kommer att behandlas konfidentiellt. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att höra av dig till ansvarig konsultchef, Anna Berggren på telefonnr: 070-471 59 16. Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bank, Finans & Försäkring, Bank & Finans
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 31 juli (36 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.