Självständig redovisningsekonom till tekniskt företag i framkant

Självständig redovisningsekonom till tekniskt företag i framkant

Är du en självständig redovisningsekonom som trivs i bred roll? Är du dessutom driven, prestigelös och kommunikativ? Då har vi på SJR din nästa tjänst!

Vi söker till vår kund vid Wennergrens Center en redovisningsekonom som är självständig i bokslut och vill jobba som konsult för oss i 6 månader, med start nu och som sedan vill gå över till kunden.

Arbetsuppgifter;

Du kommer att tillhöra en liten grupp, på 5 personer där det är du som gör redovisningen för företaget vilket gör att du får ett stort ansvar. Tjänsten innebär b.la;
  • Löpande bokföring
  • Avstämningar
  • Moms och skatt
  • Bokslut
För att trivas i rollen tror vi att du tycker om att jobba i en bred roll där även övriga ekonomirelaterade arbetsuppgifter förekommer.


Vem är du?


Vi söker dig som har jobbat med liknande arbetsuppgifter tidigare och är självständig i både månads och kvartalsbokslut samt vara behjälplig vid årsbokslut. Har du arbetat med Navison är det en merit men inget krav. Du har en god förståelse för Excel och har lätt för att sätta dig in olika system. Då kunden är en nordisk koncern ställer det krav på att du är flytande i både tal och skrift i svenska och engelska.

För att trivas hos kunden tror vi att du har ett eget driv, är självständig och ser allt från den ljusa sidan. Du är orädd för att hjälpa till med hela flödet inom ekonomi och du är flexibel och prestigelös. Du är självklart även kommunikativ, noggrann och strukturerad.

Ansökan;

Detta är ett konsultuppdrag med start omgående med anställning hos oss på SJR. Därefter är tanken att du ska gå över till kunden. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy: https://sjr.se/gdpr/integritet...

Konsult hos SJR
Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.

Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare. Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.

SJR är idag cirka 550 medarbetare fördelade på tre regioner - Stockholm, Väst och Syd, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Helsingborg. Koncernen består av moderbolaget SJR in Scandinavia AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB, Ogunsen AB, SJR IT AB och WES AB.


Titel: Redovisningekonom
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 28 dec 2019 (36 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.