Självständig redovisningsekonom med erfarenhet av Navision

Självständig redovisningsekonom med erfarenhet av Navision

SJR söker nu en redovisningsekonom med erfarenhet av Navision till vår kund som har kontor i centrala Stockholm. Du kommer att arbeta självständigt med den löpande bokföringen med stöttning av CFO. Detta är ett konsultuppdrag på 6 månader med möjlighet till överrekrytering till kund. Start omgående.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat vara ;
  • Löpande bokföring
  • Avstämningar
  • Moms- och skattedeklarationer
  • Rapportering
  • Behjälplig vid Månads-, kvartals-, och årsbokslutsarbete
  • Utveckling och förbättring av processer och rutiner
Du kommer även att göra lönerna för 20 personer.

Bakgrund;

Vi söker dig som har relevant ekonomisk utbildning samt minst 2-3 års arbetslivserfarenhet från en liknande roll. Erfarenhet av Navision är ett krav.

Som person är du noggrann, driven, strukturerad och självgående. Du är van vid och trivs med självständigt arbete

Ansökan
Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 2020-03-01.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy: https://sjr.se/gdpr/integritet...


Konsult hos SJR

Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.


Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare.
Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.

SJR är idag cirka 550 medarbetare med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg och Uppsala. Koncernen består av moderbolaget SJR in Scandinavia AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB, Ogunsen AB, SJR IT AB och WES AB.

Titel:
Mer info
Kontaktperson Emma Levin
Telefon 08-407 55 70
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 15 mars 2021 (50 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.