Serviceinriktade AML medarbetare sökes!

Serviceinriktade AML medarbetare sökes!

Är du en serviceinriktad person som trivs i en roll som innehåller både kundkontakt och administration? Är du nyfiken på frågor som rör penningtvätt och anti-terroristfinansiering? Då vill vi gärna att du börjar som konsult hos oss på SJR! Här får du chansen att arbeta ute hos våra kunder som finns bland Sveriges storbanker.

Arbetet inom AML är varierat men du kommer att vara en viktig resurs i arbetet som rör compliance och penningtvätt. Rollen är serviceinriktad, administrativ och även analytisk då du arbetar brett. Du kommer bland annat att arbeta med att säkerställa att informationen banken har om sina kunder är korrekt. Avviker något är det du som är ansvarig för att samla in kompletterande data som sedan ska analyseras. Du kan även komma att arbeta med onboardingen av nya kunder vilket gör att ditt beslut ligger till grund för bankens framtida kunder.

Din bakgrund
Vi hjälper flertalet banker med denna roll och tittar därför brett efter profiler. Viktigast för att trivas i rollen är att du gillar service och administration. Du får gärna vara analytiskt lagd då du också kommer hantera stora mängder data. Är du ekonom eller jurist är det en fördel, men detta är inget krav. Har du arbetat inom AML eller KYC alternativt arbetat med annat inom bank är det också meriterande.

Då våra kunder arbetar på en internationell marknad är det viktigt att du är bekväm med svenska och engelska. Kan du ytterligare ett språk är det ett plus.

Övrig information
Sök tjänsten enkelt via din mobiltelefon redan idag! Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte för länge med din ansökan!

Har du frågor? Kontakta gärna ansvarig rekryterare- Anette Skantz 076 647 16 66.

Konsult hos SJR
Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.

Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bank, Finans & Försäkring, Bank & Finans
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 3 juni 2019 (40 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.