Serviceinriktad medarbetare inom Ekonomisupport

Serviceinriktad medarbetare inom Ekonomisupport

Har du hög serviceförmåga från tidigare arbeten inom kundservice? Då kan rollen hos vår kund vara en utmärkt startgrop i karriären!

I rollen på ekonomisupport hos vår kund kommer du ha kontakt både internt och externt. Internt hjälper du ekonomifunktionen med frågor som kan röra fakturering eller systemfrågor. Dessa frågor kommer in via kundens interna ärendesystem. Externt har du mycket kontakt med leverantörer som har frågor kring exempelvis obetalda fakturor, felaktiga uppgifter på fakturan eller andra frågor rörande ekonomin. Dessa frågor sker framförallt via telefon.

Du arbetar alltså i en intern helpdesk som fungerar som en supportfunktion till ekonomiavdelningen. I rollen får du en stor inblick hur en ekonomiavdelning fungerar. Rollen är både kommunikativ och administrativt lagd.

Din bakgrund

För att passa i rollen hos vår kund är det viktigt att du har ett intresse för ekonomi samt gillar att ge bra service, både internt och externt. Du är en lagspelare och sätter laget före jaget.

Bra att veta

Ovanstående är ett konsultuppdrag på 6 månader med chans till förlängning. Vår kund är en stor aktör inom byggbranschen som har sina lokaler på Kungsholmen i Stockholm. Tjänsten är tänkt att starta omgående och arbetet utförs på heltid. Urval och intervjuer sker löpande.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy: https://sjr.se/gdpr/integritet...Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare. Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.

SJR är idag cirka 550 medarbetare fördelade på tre regioner - Stockholm, Väst och Syd, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Helsingborg. Koncernen består av moderbolaget SJR in Scandinavia AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB, Ogunsen AB, SJR IT AB och WES AB.


Titel: Ekonomisupport
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 25 apr 2020 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.