Senior redovisningsekonom och fina förmåner

Senior redovisningsekonom och fina förmåner

Vill du arbeta som senior redovisningsekonom på ett trivsamt bolag? Vill du bli en del av ett sammansvetsat team där varje person är viktig och där frihet under ansvar styr tillvaron? Är du en glad och positiv person? Då vill vi gärna träffa dig.

Som Redovisningsekonom är du en del av en ekonomifunktion som ansvarar för redovisning, bokslut och årsredovisning för koncernens nio bolag. Du kommer till viss del att ha ett redovisningsansvar där du arbetsleder två redovisningsekonomer.

Du arbetar med allt från fakturor, löpande redovisning, bokslut, moms, skatter och du har även kontakt med revisorer. Tjänsten innebär många kontaktytor inom företaget.

I rollen som Redovisningsekonom hanterar du arbetsuppgifter såsom:
  • Rapportering till finansinspektionen
  • Kund- och leverantörsreskontra
  • Bank- och kontoavstämningar
  • Månads-, kvartals- och årsbokslut
  • Moms- ha god kunskap för full moms, blandad och olika momsnycklar
  • Skattedeklarationer
  • Kontakt med revisorer
  • Löpande förbättringsarbete
Brinner du för redovisning och är intresserad av finansiella produkter? Varmt välkommen till en av Sveriges ledande fondkommissionärer.

Kvalifikationer och personlighet

Då du på detta företag erbjuds en härlig organisation med många förmåner finns det såklart förväntningar på dig.

Vi söker dig som har studerat ekonomi vid högskola/universitet. Vi tror att du har arbetat minst 10 år med redovisning och har bred kunskap inom ekonomi, IFRS och årsredovisningar. Du bör också vara duktig på moms och ha en god förståelse för olika momsnycklar och momssorter.

Du har systemvana och är lättlärd i system. Du har god datavana samt goda kunskaper i Excel. Du är flytande i såväl svenska som engelska i tal och skrift. Som person är du driven, prestigelös och ansvarstagande. Du är självgående, lösningsorienterad och positiv på ett sätt som gör att du fungerar utmärkt i såväl självständigt arbete som i samarbete med andra.

Konsult hos SJR

Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.

Lite mer information

Uppdraget är ett konsultuppdrag på sex månader med anställning hos SJR men förväntas gå över i en tillsvidare anställning efter det. Uppdraget startar efter årsskiftet eller till hänsyn av eventuell uppsägningstid. Urvals- och intervjuarbetet kommer att ske löpande. Du söker tjänsten via www.sjr.se. Alla ansökningar och kontakter kommer att behandlas konfidentiellt. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare Emma Hultberg på 0766471641. Vi ser fram emot din ansökan - varmt välkommen!

Om SJR

SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå.

Titel: Senior redovisningsekonom
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 jan 2020 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.