Senior ekonomiassistent till fastighetsbolag

Senior ekonomiassistent till fastighetsbolag

Har du arbetat flera år med leverantörreskontra? vill du ta nästa steg i en spännande roll där du får ta mycket ansvar och chans till att arbeta med förändring och förbättringsprocesser? då vill vi ha din ansökan redan idag

Detta är ett konsultuppdrag med start omgående och 6 månader framåt, för rätt person finns chans till förlängning.


Dina främsta arbetsuppgifter kommer att vara :

  • hantera leverantörsreskontran i sin helhet
  • löpande bokföring
  • arbeta med utvecklingsarbete inom enheten
  • medverka vid bokslutsarbete
Vem söker vi?

Vi söker dig med minst 5 års erfarenhet av att jobba som ekonomiassistent, du är duktig på att ta ansvar och du är trygg i din roll. Har du erfarenhet av Agresso är det meriterande. Vill du jobba med förbättring och förändring kommer detta att vara en rolig roll. Du är kreativ, systemvan och prestigelös.
Du kommer att arbeta i ett team på ca 5 personer. Kunden är ett stort fastighetsbolag med kontorsplacering i Vällingby. Möjlighet till hybridarbete finns.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Elin Hansen på elin.hansen@sjr.se Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 2022-12-22.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla känsliga personuppgifter, såsom exempelvis uppgifter om hälsa, religiös eller filosofisk övertygelse, politiska åsikter eller facktillhörighet. I det fall den sökta tjänsten medför ekonomiskt ansvar kommer en kreditupplysning att genomföras avseende slutkandidaten.

Varmt välkommen med din ansökan!

Konsult hos SJR

Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.

Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare. Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.


SJR är idag cirka 550 medarbetare med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg och Uppsala. Koncernen består av moderbolaget Ogunsen AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB och WES AB.


För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår Integritetspolicy
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 20 jan 2023 (48 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.