Senior Redovisningsekonom till Expansiva AddSecure med internationellt fokus

Senior Redovisningsekonom till Expansiva AddSecure med internationellt fokus

AddSecure är en europeisk marknadsledare inom säker och kritisk kommunikation. Under de senaste åren har bolaget växt organiskt och genom förvärv. De sitter i trevliga lokaler vid Telefonplan i Stockholm och du kommer välkomnas till ett gäng som trivs på jobbet och har kul tillsammans.

Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta med internationella dotterbolag. För att lyckas i rollen ser vi gärna att du är självgående, förändringsbenägen och mycket erfaren redovisningsekonom.
Rollen ger dig möjlighet att arbeta i en snabbrörlig, dynamisk miljö.
Du välkomnas till en ny roll inom bolaget och ett engagerat och härligt gäng.

Du kommer att tillhöra ett ekonomiteam på 5 personer och rapportera till Ekonomichefen. Rollen kommer ställa höga på att du trivs med att arbeta både nationellt och internationellt. Dina kontaktytor kommer bland annat att vara säljare vilket kommer ställa krav på att sätta dig in i och förstå vår affär. Vi söker dig som trivs i en föränderlig miljö, stimuleras av att arbeta med förbättringar och att aktivt bidra till att utveckla flöden och processer.

Som redovisningsekonom kommer du att arbeta med att sköta redovisningen med allt från ax till limpa till både våra nationella och internationella bolag. I din roll kommer det även att ingå en del analys uppgifter kopplat till budget, prognos och uppföljning. För att lyckas i rollen söker vi dig som gillar problemlösning, kommunikativ, pratar engelska obehindrat och har ett skarpt öga när det gäller siffror, noggrannhet och analys.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Löpande bokföring
Moms- och skattedeklarationer
Avstämningar och periodiseringar
Bokslutsarbete (månads-, kvartals- och årsbokslut)
Framtagning av årsredovisning
Deltagande i budget- och prognosarbete
Säkerställa kvaliteten i redovisningen genom att utveckla och förbättra processer
Analys och uppföljning av resultat vid månads/kvartals bokslut
Redovisningen sker i Microsoft Dynamics Nav 2017. För attest av leverantörsfakturor använder vi ExFlow. För rapportering använder vi AARO.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har minst 10 års dokumenterad erfarenhet av kvalificerat redovisningsarbete. Erfarenhet av kund- och leverantörsreskontra. Bokslutsjälvständig. Meriterande om du har erfarenhet av lagerredovisning. Önskvärt om du varit med om en migrering. Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift. Goda kunskaper i excel. Vi arbetar i systemen Navision och AARO som vi ser som starkt meriterande om du har erfarenhet av. Önskvärt med tidigare erfarenhet från internationell miljö och eller arbete i ett dotterbolag i en koncern.

Som person är du strukturerad med stark analytisk förmåga. Du trivs i en föränderlig miljö, har sinne för siffror och ser både detaljer och helheten. Du har förmågan att se sammanhang, ser till helheten och har en yrkesstolthet. Du är kommunikativ och har lätt för att skapa förtroende, samtidigt som du självständigt kan driva projekt och frågor. Du är i grunden en positiv och prestigelös person, samtidigt som du är en riktig lagspelare med starkt fokus på att leverera i tid med hög kvalitet.

Vad erbjuder AddSecure?

Du välkomnas till ett förvärvsintensivt bolag som befinner sig i en spännande utvecklingsfas. Här möts du av drivna kollegor som gillar att vara delaktiga och påverka verksamheten. Din roll innebär utmaningar, ansvar och att skapa värde för verksamheten. Vi är ett företag som fokuserar mycket på vår företagskultur och våra värderingar. Människor på AddSecure är vår största tillgång - på riktigt! För oss är det av stor vikt att bygga en företagskultur där våra medarbetare trivs och vill prestera. Våra värderingar är enkelhet, kundfokus, laganda och samarbete, och vi förväntar oss att alla som arbetar på företaget ska bidra till dessa värderingar.

Skulle du vilja vara en viktig del av vår spännande resa? Då vi ser fram emot att få din ansökan och välkomnar dig till den växande AddSecure familjen.

Ansökan I denna rekrytering har AddSecure valt att samarbeta med SJR. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Therese Kraft, 08-407 55 14. Vi intervjuar och presenterar kandidater löpande så vänta inte med din ansökan.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.

Välkommen med din ansökan! För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy https://sjr.se/gdpr/integritet...

Titel: Senior Redovisningsekonom
Mer info
Kontaktperson Therese Kraft
Telefon 076 879 9195
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 23 apr 2021 (52 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.