Senior Lönekonsult!

Senior Lönekonsult!

Till vårt kund inom telecom branschen söker vi nu en senior lönekonsult. Detta är ett konsultuppdrag på heltid som är aktuellt att tillsättas omgående med en varaktighet om 6 månader. Kunden är lokaliserad i centrala Stockholm

Ditt Uppdrag
Du har flera års arbetserfarenhet av hela löneprocessen och kan snabbt sätta dig in i dina arbetsuppgifter då du som lönekonsult, tillsamman med dina kolleger, ansvarar för företagets hela löneprocess. Du har vana att läsa och förstå kollektivavtal och kan helst räkna lön och förstår hur olika lönearter hanteras. Du har viss kunskap i arbetsrätt vet hur olika lagar reglerar lönehanteringen. Du har goda kunskaper i Excel. Det är meriterande om du har varit delaktig i att bytt lönesystem, jobbat med att effektivisera och utveckla processer samt arbetet i SAP.

Personliga egenskaper
Du är en en detaljorienterad, självständig doer, som inte är rädd att leta kunskap själv och som är villiga att hugga i alla typer av arbetsuppgifter. Du är van med att arbeta med många olika bollar och gilla när det händer saker.

Noggrannhet är för dig en självklarhet och du trivs med ett högt tempo i arbetet samt är ansvarstagande och har en utvecklad känsla av att ge en god service. En god kommunikation och teamkänsla är viktigt för dig och du tar initiativ för att utveckla ert samarbete.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Skicka gärna in din ansökan omgående då vi arbetar med löpande urval. Har du några frågor om tjänsten eller processen är du varmt välkommen att kontakta Joakim Hedqvist på 076-6471626.

Konsult hos SJR
Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.

Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal, Löner & Förmåner
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 17 juli (26 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.