Senior Fondadministratör till fondbolag

Senior Fondadministratör till fondbolag

SJR söker dig med erfarenhet av fondadministration och kompetens i systemet SECURA.

Vår kund, som är ett mindre svenskt fondbolag, erbjuder dig en roll i ett team om fyra medarbetare och du erbjuds en bred roll där du blir delaktig i alla processer och i all administration som utförs inom funktionen för fondadministrationen.

Tjänsten är ett konsultuppdrag på 4-5 månader med start senast i augusti.

Rollen och Arbetsuppgifter:
  • Dagliga löpande arbetsuppgifter inom fondadministrationen
  • Värdepapperstransaktioner i fonderna
  • Fondtransaktioner
  • NAV-sättning
  • Underhåll av värdepapperregister
  • Daglig riskkontroll av fonder
  • Månatlig bokföring av fonderna
  • Hantering av kundärenden, kundkännedom och AML
  • Myndighetsrapportering

Kvalifikationer

Vi söker dig med ett par års erfarenhet inom fondadministration och har du dessutom kunskaper i systemet SECURA är det starkt meriterande. Du välkomnas in i ett mindre sammansvetsat team som präglas av hög teamanda och prestigelöshet på ett fondbolag med lokaler mitt i city.

Välkommen med din ansökan!
Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 2022-07-15.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla känsliga personuppgifter, såsom exempelvis uppgifter om hälsa, religiös eller filosofisk övertygelse, politiska åsikter eller facktillhörighet. I det fall den sökta tjänsten medför ekonomiskt ansvar kommer en kreditupplysning att genomföras avseende slutkandidaten.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare. Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.


SJR är idag cirka 550 medarbetare med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg och Uppsala. Koncernen består av moderbolaget Ogunsen AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB och WES AB.


För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår Integritetspolicy
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bank, Finans & Försäkring, Bank & Finans
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 15 juli 2022 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.