Senior Business Controller till spännande uppdrag

Senior Business Controller till spännande uppdrag

Vi söker för kunds räkning en driven Business Controller med inriktning ekonomi- och verksamhetsstyrning. Vår kund har stort fokus på förnyelsearbete och innovation i och med detta får du i rollen som Business Controller en central roll och brett eget ansvar. Rollen är en del av bolagets Controllerfunktion och ditt arbete innebär att stödja verksamheten med rapporter, analyser och nyckeltal. Du kommer att bidra till avdelningens utveckling, dess processer och rutiner. Beräknad start för uppdraget är november/december och förväntas pågå i minst ett år.

Rollen och arbetsuppgifter:

I din roll som Business Controller rapporterar du direkt till chefen för Business Control. Du kommer att sammanställa och följa upp projekt och investeringar och din roll innebär många kontaktytor.
  • Ekonomisk planering och budgetarbete
  • Delaktig i månadsbokslut
  • Rapport och analysarbete
  • Stödja chefer och projektledare
Vidare kommer du få goda möjligheter att utveckla din roll och ständigt bidra med förbättring och förnyelse av ditt område.

Lämplig bakgrund:

Vi söker dig med en högskoleutbildning inom ekonomi och är självständig i ovanstående uppgifter som Business Controller. Vi ser att du har god förståelse för redovisning och goda kunskaper i Office-paketet, framförallt i Excel. Vidare har du generellt god systemvana, har du tidigare arbetat i Jeeves är detta mycket meriterande men ej ett krav.

Som person är du lösningsorienterad, har förmågan att driva processer och ständigt arbeta med förbättring och förenkling. Du har hög kvalitet i ditt arbete och kan med lätthet växla mellan detaljer och ett helhetsperspektiv. Du har förmåga att prioritera och har ett metodiskt, affärsorienterat och ansvarsfullt förhållningssätt. Vidare ser vi att du har god samarbetsförmåga, är lyhörd, proaktiv och har lätt för att skapa förtroende, du är professionell och arbetar strukturerat.

Din ansökan:
Beräknad start för uppdraget är november/december och förväntas pågå i minst ett år. Tjänsten är på heltid. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du frågor rörande tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Rebecca Persson, 070 350 35 99.

Konsult hos SJR

Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.


Om företaget

SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Controller
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 29 dec (44 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.