Senior Business Analyst / Project Manager till storbank i City

Senior Business Analyst / Project Manager till storbank i City

Uppdraget

SJR erbjuder dig en utmanande roll som konsult på en av Sveriges storbanker, i centrala Stockholm. Då tjänsten innehåller analytiskt krävande uppgifter så passar den här tjänsten dig som är högpresterande och lösningsorienterad samt trivs i en spännande och utmanade internationell bankmiljö. Som konsult i projektet innefattar dina arbetsuppgifter bla:
  • Leverera högkvalitativa och komplexa analyser på verksamheten
  • GAP analyser
  • Leverera lösningar och förbättringsförslag till verksamheten
  • Gruppering och sortering av komplex data
  • Framtagande av tidsplan och uppföljning samt säkerställande av aktivitieter

Din bakgrund


Som person är du metodisk och du drivs av att dina leveranser håller hög kvalitet. Du har god förståelse för både IT och verksamhet och har förmåga att anpassa ditt arbetssätt och planera ditt arbete efter kundens specifika behov.

Vidare är du en driven och självgående person som har ett genuint intresse för att analysera data och processer samt genom dina insikter driver förbättringar och förstår komplex data. Vi ser att du har följande bakgrund:
  • Universitetsutbildning inom ekonomi eller liknande
  • Flera års erfarenhet som Business Analyst, Project Manager alternativt managementkonsult, meriterande inom bank och finans.
  • Flytande i svenska och engelska
  • Mycket goda system- och Excelkunskaper, samt PowerPoint.
Låter det spännande? Varmt välkommen med din ansökan

redan idag,urval och intervjuar

sker löpande!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy: https://sjr.se/gdpr/integritet...Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare.
Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.

SJR är idag cirka 550 medarbetare med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg och Uppsala. Koncernen består av moderbolaget SJR in Scandinavia AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB, Ogunsen AB, SJR IT AB och WES AB.

Titel: Senior Business Analyst
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bank, Finans & Försäkring, Bank & Finans
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 10 nov 2020 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.