SOS Alarm söker en redovisningsekonom med civilekonomexamen

SOS Alarm söker en redovisningsekonom med civilekonomexamen

Har du en civilekonomexamen och är nyfiken på att utvecklas inom redovisning? Vi söker dig som arbetat med ekonomi parallellt med studierna alternativt arbetat 1-2 år efter examen och som nu är redo för nya utmaningar!

SOS Alarm söker nu en redovisningsekonom för ett konsultuppdrag på 6 månader med möjlighet till förlängning. I tjänsten arbetar du tillsammans med fyra andra kollegor där ditt huvudområde kommer ligga inom redovisning. Du får arbeta brett och exempel på arbetsuppgifter är:
  • Bokslutsarbete
  • Deklarationer avseende moms och arbetsgivaravgifter
  • Ansvara för inkassoprocessen
  • Intern kontroll
  • Sköta likviditetsprognoser
  • Driva utvecklingsarbete i Jeeves
  • Administration av tjänstebilar
Du kommer även få vara involverad i processer gällande effektiviseringar och förbättringar. För rätt person finns chans till mer ansvar och utveckling!

Din bakgrund
Vi söker dig om har en civilekonomexamen med inriktning mot redovisning. Antingen har du arbetat extra som ekonomiassistent vid sidan av dina studier alternativt har du arbetat 1-2 år efter examen. Du är nyfiken på redovisning och vill lära dig mer inom området. Har du erfarenhet av IFRS är det meriterande. Du kommer arbeta i en mindre grupp så det är viktigt att du har en god samarbetsförmåga. Som ekonom ställs det självklart höga krav på noggrannhet och ett strukturerat arbetssätt.

Övrig information
Ovanstående är ett konsultuppdrag på 6 månader med möjlighet till förlängning. SOS Alarm har sina lokaler på Rådmansgatan i Stockholm och arbetet utförs på heltid under kontorstid. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan!
Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare på SJR- Alexandra Koblet, 076 647 16 44.

Om SOS Alarm
I samband med anställning görs säkerhetsprövning med registerkontroll enligt säkerhetsskyddslagen samt ett drogtest. Det är ett krav att du ska vara svensk medborgare alternativt ha dubbelt medborgarskap för att kunna jobba hos oss, se www.sosalarm.se för mer information.


SOS Alarm har ett viktigt uppdrag, att vara navet som skapar trygghet och säkerhet. Detta ska bidra till att skapa ett tryggare Sverige för alla. När krisen slår till är nödnumret 112 det nummer som hjälpsökande kan ringa. Ibland är krisen stor och berör många människor. Ibland drabbas en enskild individ eller en organisation. Oavsett vilket så är hjälpen bara ett samtal bort. Med den erfarenheten som bas har vi byggt en rikstäckande verksamhet av larmcentraler - som utgör grunden för vårt bidrag till ett tryggare Sverige. Våra medarbetare kan med sin kompetens, sin empatiska förmåga och SOS Alarms effektiva system och metoder se till att alltifrån ambulans, räddningstjänst, polis och jourhavande präst, till jouroperatör och väktare kan göra sitt jobb. Vi är navet som skapar ett tryggare och säkrare Sverige.

Konsult hos SJR

Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 1 feb (12 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.